More

  Marseille vs AC Ajaccio – Kampanalyse, beste odds og tippetips

  Marseille har fordel av hjemmebane når de tar i mot AC Ajaccio på lørdag i Ligue 1. Førstnevnte vil prøve å gjøre hjemmefordelen gjeldende. Marseille ser uten tvil frem mot deres neste kamp, da de endte med å vinne 3-1 og 3-1 i deres seneste to oppgjør mot AC Ajaccio. Marseille jakter førsteplassen i Ligue 1 etter å ha tatt 23 poeng på deres første ni kamper. AC Ajaccio har tatt fire poeng etter ni runder, og de ligger som nummer 20 på tabellen.

  Marseille vs AC Ajaccio – Statistikk

  • Marseille har ikke tapt på 9 av de siste 11 kampene
  • Marseille har sluppet inn mål i 8 av de siste 9 hjemmekampene
  • Marseille har scoret i 9 av de siste 11 kampene
  • Marseille har ikke tapt på 5 av de siste 6 hjemmekampene
  • Marseille har scoret i 5 av de siste 6 hjemmekampene
  • AC Ajaccio har ikke vunnet 10 av de siste 11 kampene
  • AC Ajaccio har tapt 6 av de siste 7 kampene
  • AC Ajaccio har sluppet inn mål i 11 av de siste 13 kampene
  • AC Ajaccio har ikke vunnet på 6 av de siste 7 bortekampene
  • AC Ajaccio har scoret i 7 av de siste 9 bortekampene

  Marseille vs AC Ajaccio – Våre spådommer

  Marseille vs AC Ajaccio – Kampanalyse

  Marseille ser riktig solide ut for tiden etter å ha gått ubeseiret igjennom deres seneste tre kamper. De spilte først 1-1 mot Rennes. Etter det var møtte de Angers i en kamp som de vant 3-0. I den seneste kampen tok de tre poeng mot Sporting CP, som ble slått 4-1. Marseille har vist god form på Stade Orange Velodrome med ikke mindre enn fem hjemmeseire av de seks siste mulige. De har scoret 14 mål, mens de har sluppet inn fire og spilt en uavgjort.

  AC Ajaccio har vært i grusom form denne sesongen, men har på de siste tre fått et lite lyspunkt. De gikk tomhendte fra kampen mot Nice som de tapte 0-1. Men de slo tilbake mot Brest og vant 1-0. I den seneste kampen bød de på en ny skuffelse, da de tapte 1-3 mot Clermont Foot. AC Ajaccio har bare en seier på sine siste seks bortekamper i Ligue 1, mens de slapp inn 10 mål og scoret fire.

  Marseille vs AC Ajaccio – Tidligere innbyrdes oppgjør

  I det seneste oppgjøret mellom disse to tok Marseille med seg de tre poengene i en 3-1 seier, og vi kan ikke se bort i fra at de planlegger noe lignende på lørdag. Marseille går til kampen mot AC Ajaccio med en 4-2-4 statistikk i deres seneste 10 møter. Det gir en seiersrate på 40%, hvilket kanskje er verdt å ha i bakhodet , innen man setter sine spill.

  Marseille vs AC Ajaccio – Lagnyheter

  Marseille virker bare å ha én spiller ute, når de møter AC Ajaccio på Stade Orange Velodrome.

  Sead Kolasinac stiller ikke for Marseille på grunn av skader.

  AC Ajaccio ser ut til å måtte klare seg uten fire spillere i troppen før neste kamp på lørdag.

  AC Ajaccio må klare seg ute Qazim Laci, Romain Hamouma, Benjamin Leroy og Fernand Mayembo, som fortsatt ikke er skadefri til kampen på Stade Orange Velodrome.

  Marseille vs AC Ajaccio – Lagoppstillinger

  Marseille vs AC Ajaccio – Tippetips

  Marseille kjemper i toppen av Ligue 1, og kommer fra en imponerende seier i Champions League. AC Ajaccio slo riktignok Brest i sist bortekamp, men vi føler oss sikre på at de må gi tapt her.

  Det kan være lurt å sette pengene på over 2.5 mål i denne kampen, da Marseille scorer mye mål på hjemmebane, mens AC Ajaccio ikke er stødige defensivt på bortebane.

  I det siste 10 kampene mellom Marseille og AC Ajaccio har begge lag funnet veien til mål fem ganger. Den beste oddsen på at begge lag scorer er 2.27 hos bookmakerne.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen