More

  Marerittet fortsetter for Coventry

  Mange håpte og trodde marerittet knyttet eierskap og stadion nærmet seg slutten da Doug King inngikk avtale om kjøp av klubben i november.

  King forsøkte i samme åndedrag å kjøpe hjemmebanen, CBS Arena, som Coventry har leid gjennom Wasps Rugby Club som gikk konkurs tidligere i høst. Men kommunen mente King var for sen og dermed ble det tidligere Newcastle-eier Mike Ashley som tok over eneretten til CBS Arena.

  I dag melder engelske medier at Coventry har fått beskjed om å levere inn nøkler og adgangskort da deres låneavtale ikke er gyldig lenger. Klubben på sin side mener deres avtale som i utgangspunktet strakk seg til 2031 fortsatt er gyldig.

  Ashley og hans selskap Frasers Group har tilbudt klubben en avtale ut mai 2023 men mener klubben ikke har klart å inngått avtale tidsnok. De sier videre at de ikke har noe ønske om å kaste ut klubben.

  Coventry på sin side håper fortsatt det skal gå i orden og at laget får spille sin neste kamp hjemme om tolv dager. Om ikke, venter fortsatt kaos for klubben som i snart 20 aldri har klart å slå rot på sin hjemmebane.

  Mer om dagens sak kan du lese på BBC sin hjemmeside.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen