More

  Manchester United ute av Europa

  Tung kveld for Manchester United og deres mange fans. Ikke bare forsvant man ut av Champions League, men etter kveldens 0-1-tap hjemme mot Bayern endte man også opp med totalt 15 baklengsmål i gruppespillet. Ingen engelsk klubb har tidligere notert like mange baklengs i Champions Leagues gruppespill.

  Manchester United
  Matchvinner: Kingsley Coman Scoret Kampens Eneste Mål Da Bayern Sendte Manchester United Ut Av Europa

  Samtidig som United tapte, så vant FC København i Parken. Lukas Lerager ble matchvinner, og FCK er dermed videre. Wilfried Zaha og Galatasaray er ut av Champions League, men fortsetter eventyret i Europa – på bekostning av Manchester United.

  Skadekrise i Manchester United

  Det var allerede før kampstart i kveld klart at mye skulle klaffe for å United, om de skulle avansere. At de samtidig mister videre spill i Europa er kanskje ikke den største krisen, men det var likevel flere tunge nyheter å finne i kveld. Bruno Fernandes er allerede ute av neste helgs rivaloppgjør mot Liverpool på Anfield grunnet karantene, og i kveld fikk Erik ten Hag flere utfordringer – da både Harry Maguire og Luke Shaw forsvant skadet av banen.

  PSV slo følge med Arsenal

  Manchester United Ute Av Europa Emile Smith Rowe Manchester United
  Manchester United Ute Av Europa 3

  Arsenal var klare for avansement fra gruppe B som gruppevinner før dagens bortekamp mot PSV, og Mikel Arteta tillot seg å spare noen av kanonene fra start i kveld. Det endte 1-1 i Eindhoven, og nederlenderne er videre som gruppetoer. Den største overraskelsen i kveld var at Arteta med halvtimen igjen å spille valgte å bytte inn både Martin Ødegaard og Declan Rice, i en kamp de ikke trengte noe som helst fra.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen