More

  Manchester United lekte seg til CL

  Manchester United trengte bare ett poeng for å sikre seg Champions League neste sesong, og det fikk det til slutt ingen problem med.

  29 poeng skiller det mellom Manchester United og Chelsea med bare en serierunde igjen. De første 45 var det derimot ganske så jevnspilt i en fotballkamp som minnet mer om første kamp i preseason et sted i Asia. Ballen bølget frem og tilbake med svære sjanser, utrolige misser og mange elendige ballberøringer. Den store forskjellen de første 45 var den allmektige Casemiro, som også storspilte i forrige serierunde. Først stanget han inn 1-0 etter et perfekt frispark fra Christian Eriksen før han like før pause serverte Jadon Sancho med en enestående -se en annen vei pasning- før engelskmannen like elegant fant Anthony Martial på bakerste.

  Overlegne etter hvilen

  Erik ten Hag virket ekstremt misfornøyd på vei inn mot spillertunnelen ved pause og det virket som om spillerne hadde fått noen alvorsord til tross for en 2-0 ledelse. Andre omgang var i store perioder spill mot Stretford End og det var ikke ufortjent at Bruno Fernandes fikk legge på til 3-0 på en iskald straffe han selv skaffet. Før den tid hadde han igjen sløst med sjansene og virket fortsatt frustrert over den i det han satte straffen i mål. Marcus Rashford kom inn for Antony i førsteomgang da brasilianeren pådro seg det som så ut til å være en stygg skade. Han fikk æren av å sette 4-0 da Wesley Fofana gav vekk ballen på utilgivelig vis.

  United jaget flere mål, men det ble Chelsea som fikk pyntet på resultatet i sluttminuttene med innbytter Joao Felix sin glimrende avslutning nede ved stolperoten. En ny forferdelig dag på jobb for Frank Lampard, som i dagens kamp heiv innpå et purungt fotballag med snittalder på litt over 23 år.

  -Vi viste vinnervilje

  Erik ten Hag var fornøyd med forandringene United viste i andreomgang. Vi skulle scoret mer, men det kunne de og. Vi fikk bedre kontroll både med og uten ball etter hvilen og kunne kontre på dem igjen og igjen. Fire mål er bra, men vi kunne scoret mer, sa ten Hag til Sky Sports etter kampen.

  Og på spørsmål om hvordan det går med Antony hadde han lite å melde.

  -Vi må vente 24 timer før vi vet noe mer der.

  Manchester United 4-1 Chelsea

  • 1-0 Casemiro
  • 2-0 Martial
  • 3-0 Fernandes
  • 4-0 Rashford
  • 4-1 Felix

  Med dette resultatet tok United seg opp på tredjeplass på tabellen og med to poeng ned til Newcastle trengs det bare seier hjemme mot Fulham i siste serierunde for å sikre topp tre. For Chelsea er det nettopp Newcastle som venter i sesongavslutningen. 29 poeng bak Manchester United som de lå kant i kant med når lagene sist møttes tilbake i oktober.

  Og nå kan også United stikke av med Chelseas Mason Mount. Sommerryktene er i gang.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen