More

  Manchester United – Chelsea

  Manchester United har alle tiders mulighet til å sikre seg topp fire torsdag kveld, for Chelsea nærmer det seg heldigvis sesongslutt.  

  Manchester United nesten der – Chelsea nesten ferdig

  Liverpools poengtap mot Aston Villa lørdag ettermiddag gav United-spillerne ekstra grunn til å juble over deres egen 1-0 seier borte mot Bournemouth. Med to matchballer igjen på Old Trafford trenger Erik ten Hags mannskap nå bare ett enkelt poeng for å være sikret topp fire. Det vil i så fall være en solid førstesesong for et Manchester United som for tolv måneder siden var akkurat der torsdagens motstander er.  

  For Chelsea kan ikke sesongslutt komme raskt nok. I helgen måtte Raheem Sterling se sine gamle lagkamerater juble for nok et Premier League-trofe, samtidig som han selv nok en gang gikk målløs av banen for sitt nye Chelsea. Frank Lampard tapte igjen en kamp som midlertidig –holde skipet noenlunde flytende – manager etter at deres nye eier allerede har prestert å sparke to managere på sin korte tid i klubben. Det beste blåtrøyene kan håpe på nå er en ellevte plass etter 38 kamper.  

  Joao Felix Har Ikke Gitt Chelsea Nevneverdig Suksess. Kan Han Gjøre Det Mot Manchester United
  Joao Felix Har Ikke Gitt Chelsea Nevneverdig Suksess

  Casemiro overrasker 

  Vi kjenner han som en organisator og en som posisjonerer seg riktig. Holder laget samlet og kriger for sine medspillere, men han innehar også gode pasningsferdigheter. Casemiro sprer rundt seg med gode valg og han har uten tvil overgått hva vi forventet av han.  

  Erik ten Hag var strålende fornøyd med helgens matchvinner, og den slitne troppen til Manchester United kan gi en stor del av æren for at det nå trolig blir Champions League til deres midtbanegeneral. Hentet som ryddegutt har han gjennom sesongen vist hvorfor han står igjen som en av sesongens beste spillere for klubben, og nå kan han få sin fortjente retur til turneringen han har vunnet fem ganger. Nå får det være nok Europa League.  

  Lysglimt i en tung tid  

  Frank Lampard så noen nye lyspunkter i 0-1 tapet mot et reservert Manchester City søndag kveld. Til tross for nok et tap var det et samlet lag som gav seriemesterne kamp til døren og med Mauricio Pochettino klar som ny manager fra sommeren av kan det tenkes at flere av spillerne nå har funnet ut at de vil imponere sin kommende manager. For mange av oss andre så vi to lag uten energi og entusiasme på Etihad søndag kveld, men akkurat dette vet vel Frank Lampard best, vel?  

  Manchester United – Chelsea

  Torsdagens oppgjør på Old Trafford blir kanskje en ny affære med to lag uten energi, men med et hjemmelag -som med litt lavere skuldre og noe å kjempe for – nok vil gå for tre nye poeng på hjemmebanen de har vært så solide på siden tapet i sesongpremieren mot Brighton. Scoringsvegring til tross, to solide seiere på rad har roet nervene. Til dagens oppgjør er også toppscorer Marcus Rashford tilbake fra skade og sykdom. 16 ligamål på 31 kamper har det blitt for engelskmannen som i går ble tatt ut i den engelske landslagstroppen igjen.

  -Vi vet at vi bare trenger ett poeng, men la oss prøve å vinne begge slik at vi kan komme på en tredjeplass, som er bedre enn fjerde, avsluttet David De Gea, som nå har sikret seg Golden Glove-utmerkelsen for sesongen 2022/23.  

  London-laget har bare vunnet fem bortekamper denne sesongen. Tre av disse kom før oktober var ferdigspilt. Frank Lampard har stått for den ene da de slo Bournemouth borte for tre serierunder siden. Skal bortefansen ha håp om poeng her må de slå et av ligaens beste hjemmelag.

  Odds fra Norsk Tipping

  H: 1.55

  U: 4.30

  B: 5.20

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen