More

  Salget av Manchester United: Sjeiken er ute – Sir Jim inne

  Etter snart elleve måneder med spekulasjoner, rykter og usakligheter rundt salget av Manchester United ser man en ende på det.

  Tidligere i uken meldte Bloomberg at Sir Jim Ratcliffe ledet an i kampen om oppkjøpet av Manchester United grunnet sin nye taktikk for å få kloa i Manchester United. Lørdag kveld har saken tatt fart med flere nyheter som virker å være sanne.

  Sjeik Jassim fra Qatar er ute

  Sjeik Jassin fra Qatar har trukket sitt United-bud. Det melder så og si alle pålitelige kilder som er å finne rundt Manchester-klubben. De siste dagene skal Sjeik Jassim ha forsøkt å komme et steg nærmere oppkjøp av klubben, men gjennom samtaler med Glazers og Raine-gruppen som står for salgs-prosessen har det blitt klart at dette ikke lar seg gjennomføre. Årsaken skal i følge Qatar være urealistisk prissetting av storklubben fra deres eiere, Glazers-familien.

  Sjeiken som kom med et bud på over fem milliarder pund for klubben har siden siste bud i sommer sagt at strikken er tøyd. For de fleste røde er dette en gledens dag da Manchester United ikke skal være en statseid klubb for et land ute etter sportsvasking-prosjekt.

  Sir Jim Ratcliffe nærmer seg Manchester United

  Ineos med blant andre Sir Jim Ratchliffe har de siste dagene nærmet seg et minoritetskjøp av United-aksjer. I kveld blir gjennombruddet bekreftet av de samme som melder Sjeik Jassim og Qatar ute av kampen. Det skal være snakk om 25% eierskap i et ledd om full overtagelse i løpet av de neste årene. Det meldes også om at det totale tilbudet til Manchester United-supporteren Sir Jim og hans selskap skal ha vært høyere enn Qatar.

  Det meldes fra de samme pålitelige journalistene at det første steget mot full overtagelse vil bli klarert og gjort offisielt så fort som den kommende uken.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen