More

  Favoritten vil by på Manchester United

  Tirsdag kveld var det mange som spratt champagnen da Glazer for første gang på sine 17 år gikk offentlig ut og på lang vei bekreftet at de ønsker å selge Manchester United.

  Til tross for motstand fra fansen fra før kjøpet ble gjennomført i 2005 har Glazer holdt ut, men skuffelsen over en superliga som aldri ble noe av og et merkbart større press fra medier og fans har gitt utslag. Dette i kombinasjon med økte utgifter og manglende inntekter grunnet manglende sportslig suksess og er verdensbilde preget av krig og pandemi har satt familien sjakkmatt.

  Til tross for beskjeden om salg har mange vært skeptiske til hvem som skal kjøpe klubben. Er det en ting United-fansen ikke vil godta så er det at de havner hos eiere lik naboen i blått og Newcastle lenger nord. Engelske medier har meldt om mange potensielle kandidater men den som står høyest i kurs hos United-fansen er Sir Jim Ratcliffe.

  Han kom sent inn i bilde da Chelsea lå ute for salg og mange mente det var for å vise seg frem ved potensielt salg hos Manchester. Han var også ute med følere i høst, men fortalte også at det ikke var aktuelt da Glazer ikke ønsket å selge.

  Nå i kveld melder engelske medier at milliardæren som grunnla Ineos og som også eier den franske klubben Nice vil by på Manchester United.

  Nå drømmer United-fansen for alvor. Kanskje går drømmene i oppfyllelse på drømmenes teater igjen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen