More

  Målgaranti i Napoli

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Napoli og Atalanta har i flere sesonger vært blant Europas mest underholdende offensive lag. Lørdag kveld møtes de til storoppgjør på Stadio Diego Armando Maradona.

  Agent raser etter sjokktap

  Med 15 poengs forsprang ned til Inter skal mye gå galt om Napoli ikke får sitt etterlengtede seriegull denne våren, men litt ekstra nerver ble det nok i den fotballgale byen etter hjemmetapet for Lazio forrige helg. I den kampen sprudlet man ikke slik vi har blitt vant til og formspillere som Victor Osimhen, Khvicha Kvaratskhelia og Stanislav Lobokta kom aldri opp på det nivået man har ligget på stort sett hele denne sesongen. Det overraskende tapet, sesongens første på hjemmebane, medførte samtidig at et par brikker så sin anledning til å gå ut i pressen denne midtuken. Mario Giuffredi er agenten til Mario Rui og valgte til Televomero å si nøyaktig hva han mener om trener Luciano Spalletti:

  – Mario Rui har alltid vært en strålende spiller, selv før Spalletti ankom. Under hans ledelse har han blitt enda bedre, men treneren har fortsatt et helt feil syn på venstrebacken. Jeg kan ikke legge meg borti trenerens disponeringer, men når han sier at han ikke kan bruke Rui i toppkamper så må jeg reagere. Å bruke Olivera fordi han er fysisk sterkere er bare tull. Rui har møtt mange av de beste spillerne og det er provoserende å høre at han ikke kan spille mot gode lag.

  Osimhen drømmer om Premier League

  Victor Osimhen har levert en helt utrolig sesong og har denne uken til TuttoNapoli avslørt at hans drøm er å spille i Premier League. Det gir naturligvis Chelsea og Manchester United godt håp da de kan tilby superspissen helt andre lønninger enn Napoli har mulighet til å gjøre. President De Laurentiis har imidlertid ingen planer om å kvitte seg med stjernen sin og vil i følge rykte sette en prislapp på 150 millioner euro for de som måtte forsøke seg til sommeren. Kontrakten utløpet sommeren 2025 så man har uansett ikke noe hastverk med å selge.

  Usikker fremtid for suksesstrener

  I Atalanta kan det gå mot slutten for trener Gian Piero Gasperini. Han skal ifølge rapportene ha vært nær å forlate klubben allerede forrige sommer og har i løpet av sesongen stadig kommet med små spark mot styret i klubben. Resultatene på slutten har nå heller ikke kommet. 0-2-tapet for Milan i siste bortekamp omtales som lagets svakeste kamp denne sesongen og forrige helg skuffet man igjen med 0-0 hjemme mot Udinese. Dermed skiller det plutselig fem poeng opp til Champions League-plass. I begge de kampene har spillerne virket relativt uinspirerte. Skulle Gasperini bli byttet ut til sommeren tyder det meste på at Torinos Ivan Juric er førstevalget. Han har ikke blitt enig med klubben om en ny kontrakt og skal være misfornøyd med at klubben stadig selger de beste spillerne uten at han har noe han skal ha sagt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen