More

  Målfest i Eliteserien

  Vi fikk servert en forrykende serierunde forrige helg. Vi tar gjerne imot en ny målfest i Eliteserien i kveld.  

  Det er ikke alle serierundene som har vært like spektakulære denne sesongen, men nå øker underholdningsverdien for hver runde som går. Den åttende runden ga oss hele 27 mål bak Eliteseriens 16 keepere, og i den niende runden tok det fyr på alle arenaene. 26 mål ble scoret i de syv klokken 17-kampene, og i hovedkampen mellom Viking og Molde stod det 1-1 før fem minutter var spilt, før det til slutt endte med en spinnvill 4-3-seier til Molde. 

  Over 2,5 i alle kamper

  Det ble scoret over 2,5 mål i alle Eliteseriens kamper forrige helg, og den niende serierunden ble også av det vellykkede slaget for våre spillforslag. Tromsø sene 2-1-seier over Sarpsborg 08 suste inn til småpene 2,60 i odds, og vi fikk også med oss Moldes seier over Viking til 2,25 ganger innsatsen. Vi krysser fingrene for at flyten fortsetter også i søndagens serierunde!  

  Slik Ser Vår Eksklusive Supertabell Ut Før Søndagens Serierunde. Målfest I Eliteserien
  Slik Ser Vår Eksklusive Supertabell Ut Før Søndagens Serierunde.

  Det var altså en svært underholdende serierunde i helgen som var, og det er ikke mange dagers restitusjon å snakke om for de fleste Eliteserie-lagene. For allerede denne uken er det duket for tredje runde av cupen, og forrige runde for en uke siden ble det detonert flere cupbomber. Rosenborg, Lillestrøm og Stabæk var Eliteserie-lagene som takket tidlig for seg, og spesielt på Lerkendal var det ingen som var nevneverdige imponerte over RBKs exit mot 2. divisjonslaget Stjørdals-Blink. 

  Dermed var det enormt press på RBK-trenerens skuldre før søndagens Kjetil Rekdal-derby mot HamKam, men i løpet av de 90 minuttene mot sin gamle arbeidsgiver, forsvant nok atskillige kilo fra 54-åringen sin rygg.  
   
  – Det er ekstremt gledelig å se at de tingene vi trener på, begynner å komme til syne i kamp, sa en meget lettet RBK-trener Kjetil Rekdal til TV 2 etter kampslutt på Lerkendal. 

  Rosenborg med etterlengtet storseier mot HamKam.

  Klassiker i Bergen

  Oscar Aga og Jayden Nelson noterte seg for sine første scoringer i Eliteserien i RBK-skjorte, og spesielt Nelsons mål var av det vakre slaget, og vil gi en solid injeksjon med selvtillit til kampene som venter i de kommende ukene. Rosenborg har imidlertid ikke råd til å ta foten av pedalen, all den tid fremdeles er på nedre halvdel av tabellen. Rosenborg har fremdeles ikke vunnet på bortebane i serien i år, men får et nytt forsøk når de tar turen for å møte Stabæk på Nadderud søndag kveld. Bæringene er i flott serieform på hjemmebane, og har ikke tapt noen av sine fem hjemmekamper etter comebacket til Eliteserien. Lykkes de med å holde den statistikken intakt etter helgens visitt av Rosenborg, vil presset umiddelbart være tilbake på Kjetil Rekdal. 

  Japhet Sery Larsen Og Thomas Lehne Olsen Møtes Til Ny Duell I Bergen. Målfest I Eliteserien
  Målfest I Eliteserien 3

  Rundens høydepunkt finner vi på Brann Stadion, når frittscorende bergensere tar imot Lillestrøm i en av klassikerne i norsk fotball. Romerikingene får muligheten for å revansjere det sure 0-2-tapet for bergenserne i cupfinalen for bare noen uker siden, og det scores alltid mål når disse lagene. Det har ikke endt 0-0 i innbyrdes oppgjør siden 2003, og i de 36 påfølgende oppgjørene seg imellom, har ikke lagene gått målløse av banen én gang. Det borger for stor underholdning når den tiende serierunden skal avsluttes i Bergen, og det kan også være vel verdt å holde et øye med på bunnoppgjøret mellom Haugesund og Sandefjord. 

  David mot Goliat på Aspmyra

  Begge lagene trenger poeng, og står med bare ni poeng hver etter ni spilte kamper. Poengsnittet på ett per kamp er normalt sett akkurat nok til å klare seg, men i fjor ville 30 poeng bare vært nok til 14. plass på tabellen og kvalik for å holde seg i divisjonen. Søndag står Haugesund og Sandefjord ansikt til ansikt, og Sandefjord har svært gode minner fra fjorårets oppgjør på Haugesund Stadion. Da vant vestfoldingene fortjent 3-1, og til helgen ankommer de Haugesund etter en flott 4-1-seier hjemme mot Odd sist helg. Haugesund tok også en meget viktig seier nå sist, da de slo hjemmesterke Strømsgodset 2-1, men det var bare så vidt båten bar for Jostein Grinhaugs mannskap. Godset fikk nemlig to scoringer annullert av VAR, men FKH kunne til slutt knepent innkassere sesongens første triumf på bortebane. 

  Svært nedrykkstruede HamKam blir helgens rundes desidert største underdog, når de skal ta det som fort kan bli en blytung reise til og fra Aspmyra for å bryne seg på den suverene serielederen Bodø/Glimt. Kjetil Knutsens spillere er Eliteseriens desidert mestscorende lag, mens HamKam har divisjonens mest sjenerøse forsvar. Det lukter mange mål på Aspmyra denne søndagskvelden, og det er lett å tro at de fleste vil bli scoret av hjemmelaget. 

  Søndagens oddstips

  FAVORITTEN: 

  Stabæk – Rosenborg 
  TIPS: 
  B til 2,60 i odds hos Norsk Tipping 

  LURINGEN: 

  Aalesund – Tromsø 
  TIPS: 
  B til 2,80 i odds hos Norsk Tipping 

  Skader og suspensjoner

  Aalesund: Kristoffer Barmen soner karantene.  

  Bodø/Glimt: Ulrik Saltnes er skadet. Amahl Pellegrino, Runar Espejord, Gaute Vetti og Fredrik Bjørkan er usikre. 

  Brann: Aune Heggebø er skadet. Japhet Sery Larsen er usikker. 

  HamKam: Julian Dunn er usikker. 

  Haugesund: Alexander Søderlund er skadet. 

  Lillestrøm: Lars Ranger og Martin Ove Roseth er skadet. Thomas Lehne Olsen, Elias Solberg, Gustav Vindheim, Vetle Skjærvik og Kristoffer Tønnesen er usikre. 

  Molde: Eirik Ulland Andersen er usikker. 

  Odd: Leon Hien er usikker. 

  Rosenborg: Jonathan Augustinsson Isak Thorvaldsson og Ole Sæter er skadet. 

  Sandefjord: Youssef Chaib og Simon Amin er usikre. 

  Sarpsborg 08: Magnar Ødegård og Steffen Skålevik er skadet. Joachim Thomassen og Markus Welinder er usikre. 

  Stabæk: Nicolai Næss og Fredrik Krogstad er uaktuelle. Andreas Skovgaard Larsen og Kasper Pedersen er usikre. 

  Strømsgodset: Stiller trolig skadefritt. 

  Tromsø: Oskar Aron Opsahl, Runar Norheim, Hilmir Mikaelsson og Felix Winther er skadet.  

  Viking: Jost Urbancic er skadet. Sondre Bjørshol er suspendert. 

  Vålerenga: Christian Borchgrevink er skadet. Henrik Heggheim er usikker. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen