More

  Lyn med en fot i OBOS-ligaen

  Lyn tok definitivt første stikk da de tok imot Hødd til den første av to kvalifiseringskamper om den ledige OBOS-plassen.

  Lyn snudde det første oppgjøret mot Tromsdalen etter at de lå under 1-2 etter den første kamp på Nadderud (hvor kampene til Oslo-laget spilles denne kvalifiseringen) og med 3-2 sammenlagt var det vestkant-laget som skulle opp mot Hødd.

  Laget som endte på kvalifiseringsplassen i OBOS-ligaen avsluttet sesongen sterkt med to seiere og to uavgjort og dermed fikk de en siste mulighet for en ny sesong på nivå to. Det ser derimot langt mørkere ut etter at det første av to oppgjør er spilt.

  Lyn fikk en drømmestart på kampen da Tromsdalen-helten Anders Bjørntvedt Olsen ble servert på fem meter fra Ole Breistøl. De to skulle kombinere mer senere. Hødd derimot presset på for en utligning før pause, men Bastionen kunne fyre bluss over ledelsen til pause.

  Les også: Hvem møter vinnerne i OBOS-ligaen neste sesong?

  Lyn-show i andreomgang

  Mer blussing ble det etter bare minuttet av andreomgangen for Andreas Hellum viste rå muskelkraft da han holdt hele Hødd-forsvaret unna og serverte Henrik Kristiansen som fyrte inn 2-0 fra 18 meter. Etter timen spilt ble det 3-0 og da var det duoen fra dagens første mål som byttet roller. Olsen ble spilt fri i sekstenmeteren og slo et perfekt innlegg til Breistøl som stanget 3-0 i nettet.

  Hødd føler nok at de burde fått med seg et bedre resultat da kampen i store perioder var av den jevnspilte sorten. Laget fra Ulsteinvik føler nok også at de burde hatt en straffe tidlig i andreomgang. Den fremstod som klokkeklar uten at dagens dommer virket til å være enig.

  Returoppgjøret spilles på Høddvoll førstkommende lørdag klokken 15.00. Da får vi svaret på om vestkantlaget virkelig er tilbake i det gode selskap. OBOS-selskapet. Trener Jan Halvor Halvorsen har iallfall fått los på et andre opprykk på rad og sitt åttende i karrieren.

  Les også: Lyn, år etter år siden konkursen

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen