More

  Luton 1 kamp fra Premier League

  Kampen på Kenilworth Road åpnet, ikke helt uventet, i et heseblesende tempo. Sunderland startet kampen med 2-1-ledelse fra lørdag, men i kveld var det Luton som i størst grad åpnet med å jage scoringer. Og det tok ikke mer enn ti minutter før ballen satt i nota bak Sunderland-keeper Anthony Patterson.

  Luton 1 Kamp Fra Premier League Gabriel Osho Luton
  Luton 1 Kamp Fra Premier League 2

  Scoringen kom etter corner, da ballen etter litt flipperspill havnet i beina på midtstopper Gabriel Osho – som tuppet ballen i mål til 1-0-ledelse.

  Kapteinen ordnet Wembley-finale: Tom Lockyer stanget inn den avgjørende scoringen

  Les også: Alt om 16.mai-runden

  Town var klart best, men flere scoringer virket det ikke å bli før hvilen. To minutter før pause fikk imidlertid Luton nok en corner, og igjen var det en midtstopper som fikset scoring. Lagkaptein Tom Lockyer steg til værs og headet ballen hardt og utagbart i nota bak Patterson. 2-0 for kvelden, og 3-2 fordel Luton over to kamper.

  Sjansebonanza

  To mål, men det var så definitivt muligheter nok til flere. Sunderland noterte et stolpetreff, mens Luton fikk en ball reddet på streken. Sunderland-angriper Amad Diallo rakk også å gjøre seg mektig upopulær. Først ved middels godt forsøk på å filme seg til straffespark, før han også gjorde enda svakere forsøk på å filme frem rødt kort til motstanderforsvarer – ved å late som om han hadde fått en albue i ansiktet. Det fikk han definitivt ikke. Ekstra upopulær bli man jo også når man er et lite hakk bedre enn alle andre på banen.

  Luton best i det meste

  Andreomgangen var bare 20 sekunder gammel før Luton ble gitt alle sjansers mor til å utøke ledelsen. Sunderlands forsvar og keeper forsvar ga Jordan Clarke en låvedør med nett å sikte på, men Lutons midtbanespiller sleivet ballen opp på rad Z. To minutter senere var det Elijah Adebayo som ble gitt en gyllen mulighet, men nei.

  Hjemmelaget sluttet overraskende tidlig å slutte å spille ball, men Sunderland var aldri i nærheten av å kunne skape farligheter foran Town-keeper Ethan Horvath.

  Luton Town var best i det aller meste, vant 2- 0 for kvelden og 3-2 sammenlagt. Ligacupmesteren fra 1988 er nå én kamp fra en aller første sesong i Premier League.

  Hvem som blir motstander i finalen på Wembley 27. mai blir avgjort onsdag, når Middlesbrough og Coventry møtes på Riverside – etter målløs første kamp på CBS Arena.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen