More

  Lørdagskupongen tipping 6. mai

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Brighton og Coventry innfridde som våre sikre forrige lørdag. I tillegg satt HU-garderingen i Bodø/Glimt – Brann og vi advarte mot å stole på Reading hjemme mot Wigan. Ukens lørdagskupong åpner med én kamp fra Eliteserien. Deretter venter fem Premier League-oppgjør. Vi går så videre til Toppserien, Serie A, Bundesligaen, spansk cup og Ligue 1. Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Manchester City blir den store favoritten, men også Liverpool, Bayern München og Real Madrid har mange tilhengere.  

  Innleveringsfristen er som vanlig 15.55 på lørdager og fire av kampene har avspark 16.00. Deretter venter kampen fordelt utover hele kvelden før vi avslutter med Real Madrid – Osasuna som har avspark 22.00.

  Lørdagskupongen tipping de sikre

  3 Manchester City – Leeds           H         73 prosent

  City-toget tøffer videre. Det tok 50 minutter før Nathan Ake ga de himmelblå ledelsen hjemme mot West Ham i midtuka, men da Haaland satte inn sin 35. Premier League-scoring for sesongen var håpet over for gjestene fra hovedstaden. Guardiola har en fullstendig skadefri tropp, og kan nok tillate seg å rullere på laget før avspark mot et lag de har slått med totalt 14-1 på siste tre kamper.

  8 Roma – Inter         B         30 prosent

  Det er som vanlig José Mourinho som har tatt overskriftene i Roma. Etter 1-1-kampen mot Monza onsdag omtalte han dommer Daniele Chiffi som den dårligste dommeren han har sett i hele sin fotballkarriere og treneren risikerer dermed å bli suspendert i denne storkampen. I de fem siste tilsvarende møtene har Inter scoret minst to ganger.

  9 Werder Bremen – Bayern München     B         61 prosent

  Werder Bremen med en sesongavslutning uten det helt store å spille for. Bayern München tok tilbake tabelltoppen søndag med 2-0-seier hjemme mot et Hertha Berlin-lag som lenge forsvarte seg godt. Det skiller dermed ett poeng ned til Borussia Dortmund i en meget spennende gullstrid.

  Lørdagskupongen Tipping: Manchester City Blir Kupongens Største Favoritt
  Lørdagskupongen Tipping 6. Mai 4

  Lørdagskupongen tipping den halve

  11 Lens – Marseille            HB       38/31 prosent

  Gigantoppgjør i Frankrike lørdag kveld. Lens med 1-0-seier borte mot Toulouse i midtuken og spiss Loïs Openda ble igjen den store helten. I seks av de syv siste ligakampene har vertene ledet ved pause og vunnet til slutt. Marseille kom tilbake med to sene scoringer mot Auxerre i helgen og flere av spillerne uttrykker nå fornyet håp om å kunne snyte Paris Saint-Germain for ligagullet.

  Lørdagskupongen Tipping: Gigantoppgjør I Ligue 1
  Lørdagskupongen Tipping 6. Mai 5

  Lørdagskupongen tipping de overspilte

  4 Tottenham – Crystal Palace      H         57 prosent

  Tottenham var under med 0-3 etter et kvarter spilt mot Liverpool på Anfield i midtuke, men en formidabel opphenting virket å ende med poeng da utskjelte Richarlison feiret utlikning til 3-3 i tredje overtidsminutt. Feiringen varte imidlertid i overkant lenge, og på gavmildt vis lot man minuttet etter utlikningen hjemmelaget score seiersmålet. Siste fire kamper har gitt totalt ett poeng, og hele 15 baklengsmål.

  7 Røa – SK Brann kvinner B         57 prosent

  Brann med sjokktap av de sjeldne hjemme mot Arna-Bjørnar i midtuken. Laget sto da til 1,03 i odds. Brann-ledelsen svarte denne uken med å sparke Olli Harder fra trenerjobben. Letingen etter en passende arvtaker er i gang, og inntil videre er det Knut Slatleim som leder laget.

  Lørdagskupongen Tipping: Kan Brann Reise Seg Mot Røa?
  Lørdagskupongen Tipping 6. Mai 6

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen