More

  Lørdagskupongen 9. desember

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kun Everton innfridde av våre sikre på lørdagskupongen forrige uke og det hjalp dermed lite at HU-garderingen satt i Burnley – Sheffield United.

  Ukens lørdagskupong åpner med den norske cupfinalen og undertegnende gjør som han har gjort i alle cupfinaler siden slutten av 80-tallet: Helgardering på alle forslag.

  De fem neste kampene er alle hentet fra Premier League. Her forsøker vi sikker Aston Villa hjemme mot Arsenal samt sikker Brentford borte mot Sheffield United. Oppgjøret mellom Wolverhampton og Nottingham Forest anbefaler at vi at helgarderes.

  Seks Championship-kamper får æren av å avslutte kupongen. Her fant vi lørdagens halvgardering i kamp åtte mellom Middlesbrough og Ipswich der vi tror vertene unngår tap. Vi avslutter også kupongen med sikker B i møtet mellom Huddersfield og Bristol City.  

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Leicester blir den store folkebankeren. Manchester Utd og Brighton har også mye spill på seg.    

  Innleveringsfristen er som vanlig klokken 15.55 lørdag. Elleve kamper sparkes i gang 16.00. Vi avslutter med Aston Villa – Arsenal med avspark 21.00.

  Lørdagskupongen 9. desember

  De sikre

  2. Aston Villa – Arsenal     H

  6. Sheffield United – Brentford    B

  12. Huddersfield – Bristol City      B

  Lørdagskupongen 9. Desember
  Lørdagskupongen 9. Desember 2

  Den halve

  8. Middlesbrough – Ipswich          HU

  De overspilte

  1. Bodø/Glimt – Molde       H

  5. Wolverhampton – Nottingham Forest H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen