More

  Lørdagskupongen 5. august

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Lørdagskupongen 5. august

  Ullensaker/Kisa og Strindheim innfridde som våre sikre på lørdagskupongen forrige uke. I tillegg satt UB-garderingen i Stabæk – Molde samt at vi advarte mot å stole på Nordstrand hjemme mot Follo.  

  Lørdagskupongen denne uken åpner med en kamp fra Eliteserien og vi anbefaler at Strømsgodset – Vålerenga dekkes godt opp. Deretter er det endelig ligastart i England og de åtte neste kampene er hentet fra Championship-åpningen. Her forsøker vi sikker West Bromwich borte mot Blackburn da vi holder gjestene som knappe favoritter mens H-en er spilt på hele 46 prosent på folkerekken. Lørdagens halvgardering plasseres i Plymouth – Huddersfield mens vi tror det kan komme en overraskelse i Middlesbrough – Millwall.

  De tre siste kampene på kupongen er fra League One-åpningen og vi slår til med både sikker Derby og sikker Peterborough.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at tipperne synes dette er en meget vanskelig kupong å løse. Ingen lag er foreløpig krysset på over 60 prosent.   

  Innleveringsfristen er satt til 15.55 og elleve av kampene har avspark 16.00. Strømsgodset – Vålerenga avslutter lørdagskupongen 5. august med avspark 18.00

  De sikre

  2. Blackburn – West Bromwich     B

  11. Derby – Wigan   H

  12. Reading – Peterborough        B

  Lørdagskupongen 5. August
  Lørdagskupongen 5. August 2

  Den halve

  6. Plymouth – Huddersfield          HU

  De overspilte

  1. Strømsgodset – Vålerenga      H

  4. Middlesbrough – Millwall         H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen