More

  Lørdagskupongen 29. juli

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Levanger og Rana innfridde som våre sikre på lørdagskupongen forrige uke. I tillegg satt UB-garderingen i Åskollen – Pors samt at vi advarte mot å stole på Djurgården hjemme mot Elfsborg.

  Lørdagskupongen 29. juli

  Lørdagskupongen denne uken åpner med to kamper fra Eliteserien der vi setter ukens halvgardering i oppgjøret mellom Stabæk og Molde. Deretter venter to kamper fra norsk 2. divisjon der Ullensaker/Kisa blir én av våre sikre denne helgen i bortemøtet med Bærum.

  De seks neste kampene er alle hentet fra norsk 3. divisjon. Her spiller vi sikker Vindbjart og Strindheim, men dekker godt opp i de øvrige kampene. Særlig kamp ti mellom Nordstrand og Follo mener vi er en helt åpen affære som bør dekkes fullt opp.

  Til slutt finner vi to kamper fra Allsvenskan. Også i disse anbefaler vi garderinger. Häcken – Elfsborg er et skikkelig toppoppgjør der vertene også er opptatt med Champions League-kvalifisering. Elfsborg med 4-0-seier borte mot Djurgården for én uke siden og vi utelukker ikke at gjestene kan få med seg noe også fra dette oppgjøret.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at det kun er Strindheim som foreløpig er klar favoritt.  

  Innleveringsfristen er satt til 14.55 og hele ni av kampene har avspark 15.00. Stabæk – Molde avslutter med avspark 18.00

  De sikre

  3. Bærum – Ullensaker/Kisa         B

  6. Randesund – Vindbjart  B

  8. Strindheim – Verdal       H

  Den halve

  1. Stabæk – Molde  UB

  Lørdagskupongen 29. Juli
  Lørdagskupongen 29. Juli 2

  De overspilte

  10. Nordstrand – Follo       H

  11. Häcken – Elfsborg        H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen