More

  Lørdagskupongen 4. november

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Hull og Leicester innfridde som våre sikre på lørdagskupongen forrige uke. I tillegg advarte vi mot å stole på Blackburn hjemme mot Swansea.

  Lørdagskupongen denne helgen åpner med en kamp fra Eliteserien. Deretter venter seks Premier League-oppgjør. Vi forsøker oss der med sikker Crystal Palace borte mot Burnley i kamp syv. Samtidig håper vi på at det kommer en vinner i møtet mellom Brentford og West Ham mens vi anbefaler at Newcastle – Arsenal dekkes godt opp.

  De fem siste kampene er alle hentet fra Championship. Her forsøker vi oss med to spennende sikkervalg i Coventry og Sunderland som spiller borte mot henholdsvis Preston og Swansea. Helgarderingen plasseres i kamp tolv mellom West Bromwich og Hull der vi mener vertene er gjort til altfor klar favoritt.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Manchester City blir den store folkefavoritten. Ellers er det mange jevnspilte kamper.

  Innleveringsfristen er som vanlig klokken 15.55 lørdag. Ti kamper sparkes i gang 16.00. Deretter venter Eliteserien 18.00 før vi avslutter med Newcastle – Arsenal med start klokken 18.30

  Lørdagskupongen 4. november

  De sikre

  7. Burnley – Crystal Palace           B

  9. Preston – Coventry        B

  11. Swansea – Sunderland           B

  Lørdagskupongen 4. November
  Lørdagskupongen 4. November 2

  Den halve

  5. Brentford – West Ham     HB

  De overspilte

  2. Newcastle – Arsenal      H

  12. West Bromwich – Hull H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen