More

  Lørdagskupongen 22. juli

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det ble for andre gang på rad fullklaff på lørdagskupongtipsene våre her i Tipsbladet forrige uke. Vi anbefalte der Molde, Vidar og Sirius som de tre sikre og alle vant med imponerende 12-1 i total målforskjell. I tillegg satt HU-garderingen i Häcken – Brommapojkarna samt at vi advarte mot å stole på Halmstad hjemme mot Värnamo.

  Lørdagskupongen 22. juli

  Lørdagskupongen denne uken åpner som vanlig med én kamp fra Eliteserien. Deretter venter to kamper fra 2. divisjon. Der anbefaler vi sikker Levanger hjemme mot Alta mens vi dekker godt opp i Gjøvik-Lyn – Sotra. De seks neste kampene er alle hentet fra 3. divisjon. Her har vi gjort Mosjøen og Rana til store favoritter og de er foreløpig ikke krysset noe i nærheten av vår prosent på folkerekken. I Åskollen – Pors i kamp fem forsøker vi oss med UB-gardering.

  Kupongen avsluttes med to kamper fra Allsvenskan. Her dekker vi godt opp og anbefaler særlig å bruke alle tegnene i Djurgården – Elfsborg som vi mener er langt jevnere enn prosenten tilsier pr. nå.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Molde og Levanger blir folkets sikkervalg.

  Innleveringsfristen er satt til 14.55 og seks av kampene har avspark 15.00. Molde – Sarpsborg 08 avslutter med avspark 18.00

  De sikre

  2. Levanger – Alta   H

  8. Verdal – Mosjøen           B

  9. Rana – Steinkjer H

  Den halve

  5. Åskollen – Pors   UB

  De overspilte

  3. Gjøvik-Lyn – Sotra         H

  11. Djurgården – Elfsborg H

  Lørdagskupongen 22. Juli
  Lørdagskupongen 22. Juli 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen