More

  Lørdagskupongen 23. desember

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Bournemouth og Newcastle innfridde som våre sikre forrige lørdagskupong. I tillegg satt HU-garderingen i Hull – Cardiff mens vi advarte mot å stole på Preston hjemme mot Watford.

  Lørdagskupongen lille julaften åpner med fem Premier League-kamper. Vi har der satt ukens halvgardering i Nottingham – Bournemouth der vi håper det kommer en vinner. Ellers anbefaler vi at PL-kampene dekkes godt opp. Det gjelder særlig Tottenham – Everton der vertene ser ut til å bli spilt til altfor store favoritter.

  Med garderinger i Premier League tar vi turen til de syv Championship-kampene som avslutter kupongen for å finne de sikre. Vi satser på at Leicester, Middlesbrough og Stoke alle innfrir som hjemmefavoritter og sender fansen glade hjem til julefeiring. Norwich til 64 prosent hjemme mot Huddersfield kan vi imidlertid ikke kjøpe og vi helgarderer med håp om en overraskelse som kan sende utbetalingene i været.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Leicester blir den store folkebankeren. Fulham, Tottenham og Norwich har også mye spill på seg.    

  Innleveringsfristen er som vanlig klokken 15.55 lørdag. Elleve kamper sparkes i gang 16.00. Vi avslutter med Liverpool – Arsenal med avspark 18.30.

  Lørdagskupongen 23. desember

  De sikre

  7. Leicester – Rotherham  H

  8. Middlesbrough – West Bromwich        H

  10. Stoke – Millwall            H

  Lørdagskupongen 23. Desember
  Lørdagskupongen 23. Desember 2

  Den halve

  4. Nottingham – Bournemouth     HB

  De overspilte

  5. Tottenham – Everton     H

  9. Norwich – Huddersfield H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen