More

  Lørdagskupongen 15. juli

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det ble fullklaff på lørdagskupongtipsene våre her i Tipsbladet forrige uke. Vi hadde der KFUM Oslo borte mot Hødd, Arendal hjemme mot Fløy og Egersund hjemme mot Fram Larvik som de tre sikre. I tillegg satt halvgarderingen HU i Lyn – Notodden og i tillegg advarte vi mot å stole på Ranheim hjemme mot Sandnes Ulf og Brommapojkarna hjemme mot Degerfors. Det ble dermed tolv rette både på 432-rekkeren og systemet. Førstnevnte ga 4 490 kroner tilbake med en tolver, ti ellevere og 42 tiere.

  Lørdagskupongen 15. juli

  Lørdagskupongen denne uken åpner med Vålerenga mot Molde i Eliteserien. Det er samtidig én av våre sikkerkamper denne kupongen. Vi har gitt gjestene 52 prosent sjanse for seier, men foreløpig er vertene spilt til klare favoritter på folkerekken. Kamp to er hentet fra 2. divisjon mens kamp tre til seks er fra 3. divisjon. Her stoler vi på Vidar som blir gigantfavoritter hjemme mot Loddefjord i kamp seks.

  Kupongen tar så turen til Sverige med tre kamper fra Allsvenskan. Her anbefaler vi å forsøke sikker B i Degerfors – Sirius. Vi har vurdert dette som en åpen kamp, men har gitt gjestene 39 prosent sjanse for seier. På folkerekken er B-en krysset på 29 prosent og vi har dermed en skikkelig verdibanker. Halvgarderingen plasserer vi i Häcken – Brommapojkarna der vi har vondt for å se gjestene vinne selv om vertene er opptatt med Champions League-kvalifiseringen. Kamp syv anbefaler vi å helgardere. Her er Halmstad foreløpig spilt til storfavoritt, men vi mener dette er en helt åpen kamp og fristes av en overraskelse.

  Lørdagskupongen avsluttes med tre kamper fra Superettan. Der anbefaler vi bred gardering. Særlig gjelder det i kamp tolv mellom Östersund og Landskrona der vi synes vertene blir grovt overspilt.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Vidar og Häcken blir folkets sikkervalg.

  Innleveringsfristen er satt til 14.55 og hele åtte av kampene har avspark 15.00. Vålerenga – Molde avslutter med avspark 18.00

  De sikre

  1 Vålerenga – Molde          B

  6 Vidar – Loddefjord          H

  8 Degerfors – Sirius           B

  Lørdagskupongen 15. Juli
  Lørdagskupongen 15. Juli 2

  Den halve

  9 Häcken – Brommapojkarna      HU

  De overspilte

  7 Halmstad – Värnamo      H

  12 Östersund – Landskrona         H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen