More

  Lørdagskupongen 19. august

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kun Brighton innfridde av våre sikre på lørdagskupongen forrige uke. Vi traff imidlertid med UB-garderingen i Sheffield United – Crystal Palace samt at vi advarte mot å stole på Everton hjemme mot Fulham.  

  Lørdagskupongen åpner med to kamper fra Eliteserien der vi forsøker oss med sikker Sarpsborg 08 borte mot Odd. Vi har gjort gjestene til knappe favoritter i den kampen, men på folkerekken er B-en krysset på kun 49 prosent.

  Deretter er det fem Premier League-kamper som skal løses. Vi tror Brentford tar med seg tre poeng fra bortemøtet med Fulham mens vi plasserer lørdagens halvgardering i Wolverhampton – Brighton.

  Lørdagskupongen avsluttes som vanlig med Championship. Her tror vi tabelleder Ipswich fortsetter oppturen med tre poeng borte mot Queens PR. Ellers anbefaler vi å dekke godt opp i Championship-kampene. Særlig Blackburn og Swansea synes vi er gjort til klart større favoritter enn fortjent.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at tipperne synes dette er en meget vanskelig kupong å løse. Det er ingen store favoritter, men Molde, Liverpool og Leicester ser ut til å få mange tilhengere.    

  Innleveringsfristen som vanlig klokken 15.55 på lørdager og åtte av kampene har avspark 16.00. Manchester City – Newcastle avslutter med avspark 21.00

  Lørdagskupongen 19. august – De sikre

  2. Odd – Sarpsborg 08        B

  5. Fulham – Brentford        B

  10. Queens PR – Ipswich   B

  Lørdagskupongen 19. August
  Sunderland V Ipswich Town Sky Bet Championship George Hirst Of Ipswich Town Celebrates After Scoring His Team S Second Goal During The Sky Bet Championship Match At The Stadium Of Light, Sunderland Copyright: Xrossxjohnstonx Fil-18770-0038

  Lørdagskupongen 19. august – Den halve

  7. Wolverhampton – Brighton      UB

  Lørdagskupongen 19. august – De overspilte

  8. Blackburn – Hull H

  12. Swansea – Coventry    H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen