More

  Lørdagskupongen 12. august

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kun Peterborough innfridde av våre sikre på lørdagskupongen forrige uke. Vi traff imidlertid med HU-garderingen i Plymouth – Huddersfield samt at vi advarte mot å stole på Strømsgodset hjemme mot Vålerenga og Middlesbrough hjemme mot Millwall.

  Lørdagskupongen åpner med to kamper fra Eliteserien der vi som mange andre gir Molde full tillit borte mot Sandefjord. Deretter er det duket for ligaåpning i Premier League. Fem kamper har fått plass på kupongen og vi spiller sikker H i Brighton – Luton. Samtidig forsøker vi oss med en UB-gardering i Sheffield United – Crystal Palace.

  Newcastle – Aston Villa og Everton – Fulham blir begge kamper med klare hjemmefavoritter, men vi føler det kan skje noe i begge de oppgjørene og dekker dem fullt ut på alle forslag.

  Fem kamper fra Championship avslutter lørdagskupongen og der anbefaler vi som vanlig at man garderer godt opp. Vi forsøker nytt sikkerspill på Leeds som i midtuken, men bruker ellers godt med kryss.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at tipperne synes dette er en meget vanskelig kupong å løse. Kun Brighton hjemme mot Luton er gjort til klar favoritt.    

  Innleveringsfristen er satt til 15.55 og ti av kampene har avspark 16.00. Newcastle – Aston Villa avslutter med avspark 18.30

  Lørdagskupongen 12. august – De sikre

  2. Sandefjord – Molde        B

  5. Brighton – Luton H

  8. Birmingham – Leeds     B

  Lørdagskupongen 12. August
  Lørdagskupongen 12. August 2

  Lørdagskupongen 12. august – Den halve

  7. Sheffield United – Crystal Palace        UB

  Lørdagskupongen 12. august – De overspilte

  3. Newcastle – Aston Villa H

  6. Everton – Fulham           H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen