More

  Lørdagskupongen 7. oktober

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kun Arsenal innfridde av våre sikre forrige lørdag og det hjalp dermed lite at HU-garderingen satt i Newcastle – Burnley.

  Fantastiske forutsetninger på lørdagskupongen denne helgen der 4,9 millioner skal deles på alle med tolv rette når bonuspotten betales ut.

  Ukens lørdagskupongen åpner med Odd – Viking i Eliteserien. Deretter venter fem Premier League-oppgjør. Vi spiller der UB-gardering i Burnley – Chelsea, men dekker ellers godt opp.

  De seks siste kampene er alle hentet fra Championship og det var da også der vi fant våre sikkerkamper. Cardiff og Coventry får tillit hjemme mot henholdsvis Watford og Norwich mens vi spiller sikker B i avslutningskampen mellom Queens PR og Blackburn. Når det gjelder Ipswich og Leicester mener vi begge de hjemmelagene er klart overspilt og dekker godt opp i både kamp ni og kamp elleve på kupongen.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at tipperne sliter med denne kupongen. Ingen lag er spilt til storfavoritter, men Fulham, Leeds og Leicester ser ut til å få en del tilhengere.    

  Innleveringsfristen som vanlig klokken 15.55 på lørdager og ti av kampene har avspark 16.00. Deretter venter Eliteserien 18.00 før Crystal Palace – Nottingham F avslutter med avspark 18.30.

  Lørdagskupongen 7. oktober

  De sikre

  7. Cardiff – Watford           H

  8. Coventry – Norwich       H

  12. Queens PR – Blackburn          B

  Lørdagskupongen 7. Oktober
  Lørdagskupongen 7. Oktober 2

  Den halve

  3. Burnley – Chelsea           UB

  De overspilte

  9. Ipswich – Preston           H

  11. Leicester – Stoke         H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen