More

  Lopetegui fikk sparken

  Det var ventet at Julen Lopetegui ikke kom til å lede laget i helgens Athletic Bilbao-oppgjør, uansett hvordan det gikk i gårsdagens Champions League-oppgjør mot Borussia Dortmund.

  Men, med nok et ydmykende tap, trengte ikke styret noe betenkningstid, og avskjediget Lopetegui nærmest umiddelbart etter 1-4-tapet for tyskerne. Sevilla-fansen skjønte også etter hvert at dette var Lopeteguis svanesang, og sang taktfast “Julen! Julen! Julen!” mot slutten av oppgjøret, til tross for den pinlige forestillingen.

  Spanjolen fikk dermed 170 kamper for klubben, og det er ventet at klubben i kulissene har radet opp Jorge Sampaoli som 56-åringens erstatter, og argentineren ventes å bli presentert de nærmeste dagen. Men, det er langt fra umulig at Lopetegui må snu i døra på sitt lokale NAV-kontor. Premier League-klubben Wolves er nemlig på utkikk etter ny manager etter at de nylig tok farvel med Bruno Lage, og har blinket seg ut som Lopetegui som sin nye mann.

  Sevilla har vunnet kun én av sesongens ti første kamper, og er foreløpig i bunnstriden i La Liga. I Champions League har det heller ikke gått bedre, der de står med bare ett poeng etter tre runder.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen