More

  Liverpool-United 0-0: Antiklimaks på Anfield

  Det var store forventninger til gigaoppgjøret mellom Premier League-gigantene Liverpool og Manchester United på Anfield i dag, men nei. Liverpool gikk ut i hundre, men Salah, Szoboszlai, Nunez & Co var ubesluttsomme og unøyaktige så fort de nærmet seg Uniteds sekstenmeter. Stor dominans til hjemmelaget til tross; lagene gikk til pause med 0-0.

  Liverpool-United 0-0: Antiklimaks På Anfield Ibrahima Konate Liverpool
  Flyr Høyt: Darwin Nunez Flyr Høyt, Men Leverte Totalt Sett Nok En Skuffende Forestilling I Premier League

  Store sjanser etter timen

  Etter en times spill løsnet lagene på snippen. Etter 65 minutter trodde fant Sala lagkamerat Trent på 16 meter, og Trents kontrollerte markkryper passerte stolpen med noen få centimeters klaring. United-keeper Onana var i andre enden av buret, og virket å kapitulere – før han traff et lettelsens sukk da ballen strøk utsiden av stolpen. To minutter senere sto Allison i veien, da Rasmus Højlund ble gitt en gyllen mulighet til å score sitt første Premier League-mål i karrieren.

  Liverpool-United 0-0: Antiklimaks På Anfield Kostas Tsimikas Liverpool
  Liverpool-United 0-0: Antiklimaks På Anfield 6

  Alejandro Garnacho var forventet å kunne skape problemer for Trent Alexander-Arnold på Liverpools venstreside, men nei. Med 20 minutter igjen på klokka ble Garnacho byttet med en Marcus Rashford, som ville jakte sin aller første scoring på Anfield.

  Rop etter straffe

  Liverpool lette etter seiersmål, og fem minutter før slutt på ordinær tid var det høylytte rop etter straffe. Luke Shaw handset beviselig i eget felt, men dommer og VAR falt ned på at dette ikke var nok til å dømme ellevemeter. Noen halvsjanser (knapt) og et rødt kort til Diego Daolit fulgte, og Manchester United endte opp med å ta revansj for forrige helgs pinlige 0-3-tap hjemme mot Bournemouth. Liverpool var ikke på sitt beste verken mot Manchester City, Fulham eller Crystal Palace. Ei heller i kveld.

  Arsenal best i det meste

  Liverpool-United 0-0: Antiklimaks På Anfield Kai Havertz Liverpool
  Liverpool-United 0-0: Antiklimaks På Anfield 7

  Brighton hang i tauene fra avspark, men Arsenal brukte tid på å omsette det spillemessige overtaket i tellende resultater. Drøyt fem minutter etter hvilen måtte imidlertid gjestende måker kapitulere, da Gabriel Jesus på lekkert vis sendte Arsenal i føringen. Brighton var sjelden på offensive besøk hos David Raya, og det var helt fortjent da Kai Havertz dunket inn spikeren som ga 2-0 og tabelltopp i Premier League. Bursdagsbarnet Martin Ødegaard kom ikke på scoringslista, men var sitt lags beste spiller og fortjener uansett kake til kveldsmaten.

  -Vi spilte en flott kamp, og fikk til slutt som fortjent. Brighton har imidlertid et veldig godt lag, og var ingen enkel nøtt, oppsummerte Gunners-boss Mikel Arteta etter kamp.

  Ferdig med julegavene? Kjøp en til til deg selv, da vel!
  Tipsbladet i 4 uker for en FEMMER!

  Villa snudde til seier

  Liverpool-United 0-0: Antiklimaks På Anfield Kamara Liverpool
  Liverpool-United 0-0: Antiklimaks På Anfield 8

  Et skade- og karantenerammet Brentford tok frekt og freidig ledelsen hjemme mot høytflyvende Aston Villa, men Unai Emerys utvalgte snudde til seier. Keane Lewis-Potter åpnet ballet for vertene, men kampen forandret naturlig karakter da Brentford-forsvarer Ben Mee ble sendt i dusjen med fortjent rødt kort. Alex Moreno utliknet. Før Ollie Watkins scoret seiersmålet på pasning fra Boubacar Kamara. Den godeste Kamara var imidlertid ikke fornøyd, men rakk også å pådra seg rødt kort før han tuslet i garderoben. Villa beholder topp 4-plassen i Premier League

  Kudos til Kudus

  Liverpool-United 0-0: Antiklimaks På Anfield Mohammed Kudus Liverpool
  Liverpool-United 0-0: Antiklimaks På Anfield 9

  Mo Kudus har vært en enorm suksess etter overgangen fra Ajax til West Ham, og i dag scoret han sitt to lags første da Wolves ble slått 3-0 på London Stadium. West Ham røk for en uke siden med 0-5 mot hovedstadsnabo Fulham, men kom på banen som et helt annet lag søndag. Noen utmattelse etter 2-0-seieren mot Freiburg var heller ikke mulig å oppdage. The Hammers dominerte fra start til slutt, og kampen ble definitivt avgjort da Jarrod Bowen kvarteret før slutt gjorde 3-0 – med sin tiende Premier League-scoring for sesongen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen