More

  Liverpool til topps – for nå

  Landslagspausen er endelig over og lørdagen kan dermed endelig tilbringes med Premier League-fotball på TV-skjermen igjen. Wolverhampton og Liverpool var først ut med tidligkamp der gjestene ville innta en foreløpig tabelltopp med eventuell seier. I 1. omgangen var det imidlertid lite som tydet på det.

  Liverpool Til Topps
  Liverpool Til Topps - For Nå 4

  Ustoppelig Neto

  Wolverhampton viste allerede i åpningskampen mot Manchester United at man er langt bedre enn mange trodde denne sesongen. Og i 1. omgangen på Molineux Stadium lørdag leverte vertene igjen en festforestilling. Neto var helt ustoppelig på venstrekanten og en helsvimmel Joe Gomez måtte allerede etter syv minutter se at Hwang sikret ulvene en fortjent ledelse. Med litt marginer kunne man faktisk scoret både en og to ganger til før pause, men Wolverhampton har som kjent ikke spisser som kjemper om toppscorertitler. For Liverpool var det eneste lyspunktet at 2. omgangen ikke kunne bli noe svakere enn det man leverte før hvilen.

  Liverpool Til Topps
  Liverpool Til Topps - For Nå 5

  Liverpool til topps

  Jürgen Klopp måtte ta grep allerede i pausen og en Alexis Mac Allister som så ut til å spille med fullt jetlag ble ofret. Liverpool kom ut i 2. omgangen som et helt nytt lag og satt et massivt press på motstanderen. Cody Gakpo, som ellers hadde en meget svak kamp, satt inn utligningen med assist fra Mohamed Salah. Nederlenderen ble så byttet ut. Wolverhampton svarte med selv å gjøre tre bytter, men det ble klart at der Liverpool kunne sette inn stjerner ble ulvene klart svakere for hvert bytte. Det lå dermed i kortene at Andy Robertson kunne sette inn 2-1-målet i 85. minutt, igjen på en Salah-assist, og Harvey Elliott fjernet så all tvil på over. Målgivende pasning? Ja, du gjettet rett. Salahs tredje for dagen. Vi har dermed en ny tabelleder i Premier League før Manchester City spiller borte mot West Ham i 16.00-runden.

  Liverpool Til Topps
  Liverpool Til Topps - For Nå 6

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen