More

  Lille – Lyon

  Lille – Lyon
  Stade Pierre-Mauroy
  Søndag, 13.00
  TV: Norsk Tipping
  Odds:
  H: 2.47
  U: 3.64
  B: 2.85
  Odds fra Coolbet
  Vårt Tips: H
  Går vi tilbake til innspurten av forrige sesong kjemper både Lille og Lyon om den franske tronen. Nå, kun drøyt seks måneder senere, ligger de samme lagene rundt midten av tabellen etter å ha levert svært skuffende høstsesonger.
  Skuffende mester
  Det var ingen som hadde forventet at Lille skulle kunne klare å forsvare ligagullet sitt etter at både suksesstrener Christophe Galtier og flere sentrale spillere forlot klubben i sommer. Gruppespill i Champions League virker også å ha vært et forstyrrende element på ligaformen. Det store spørsmålet er nå om man endelig kan friskmeldte de regjerende mesterne. Etter 0-4-2 på seks ligakamper slo laget tilbake forrige uke med strake seirer mot Rennes og Troyes. Mot sistnevnte lørdag kom vertene under allerede etter seks minutter, men snudde kampen og avgjorde via et selvmål fem minutter før slutt. 30 ansatte har testet positivt for korona, men spillerne er holdt unna de administrative ansatte og man har således foreløpig sluppet billig unna.
  Salgene fortsetter
  Selv om sesongen har vært skuffende forbereder Lille seg på at det kan bli flere salg allerede i januarvinduet. Slik er jo situasjonen i fransk fotball for stort sett alle utenom Paris Saint-Germain. I helgen ble det rapporter at man har blitt enig med Fiorentina om et salg av Jonathan Ikoné for 21 millioner euro. Dessverre er det kun rundt ti av de millionene som kommer inn i klubbkassen da Paris Saint-Germain har krav på resten. Samtidig melder L’Équipe at Renato Sanches fortsatt er ønsket av flere storklubber. De spekulerer i at både Milan og Arsenal vil komme med bud så snart januarvinduet åpner.
  Fortsetter å skuffe
  Lyon har i liket med vertene vært en solid skuffelse denne høstsesongen og ligger poenget bak dagens motstander på tabellen med én kamp mindre spilt. Sjokktap hjemme for Reims forrige midtuke og etter den kampen var trener Peter Bodz tydelig frustrert med spillerne sine:
  – Dette var elendig. Vi må være ærlige. Vi fortjente aldri å vinne denne kampen. Fra første til siste spark på tabellen var vi svake. Jeg så ingen aggressivitet hos spillerne og ingen som samarbeidet. Vi kan ikke skylde på veken dommer eller dårlig bane, vi vare bare dårlige!
  Søndag kveld ventet bortekamp mot Bordeaux. Der tok gjestene ledelsen to ganger, men det endte med poengdeling. Dermed har kun én av de seks siste bortekampene i ligaen endt med seier og oppgaven blir neppe særlig mye enklere søndag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen