More

  Ligacup: Brentfords aller første semifinale

  Premier League tar en ørliten pause, når det nå gjøres klart for cup i England.
  Til helgen skal det spilles 3.runde i FA-cupen, men før det skal det avgjøres hvem som tar plass i ligacupfinalen på Wembley 25.april. Finalen spilles opprinnelig i februar, men er av velkjente årsaker flyttet. Nytt av året er det også at semifinalene avgjøres i én kamp.
  Gigantene Tottenham, Manchester City og Manchester United har fått selskap i semifinale av Championship-klubben Brentford, og det er Spurs som er gitt oppgaven å ta seg av utfordreren fra divisjonen under.
  Tottenham-Brentford
  Tottenham Hotspur Stadium, tirsdag 20.45
  Spurs kan sies å ha vært heldige med trekningen, når Manchester-lagene ble trukket i en og samme semifinale. Brentford blir imidlertid alt annet enn walk over, når Tottenham nå bare er to kamper unna et første trofe siden 2008.
  Spurs gikk fire strake kamper uten seier, før de i helgen imponerte stort ved å slå Leeds 3-0 hjemme. I kjent stil var det duoen Kane/Son som sto for den offensive underholdningen. Kane satte 1-0 fra straffemerket, før han var nest sist på ballen da Son scoret sitt 100.mål i Tottenham-drakt. Dette var 13.gang denne sesongen hvor de to kombinerte for et Tottenham-mål.
  Spurs imponerte, men et ørlite skår i gleden var det at Matt Doherty forsvant av banen med rødt kort. Høyrebacken soner for sine ugjerninger i kveld. Hjemmelaget må også klare seg uten Giovani Lo Celso, Erik Lamela og Gareth Bale.
  Tottenham er ikke godt vant med finaler de senere år, men i Jose Mourinho har man en manager som vet hvordan dette skal gjøres. Portugiseren har vunnet ligacupen fire ganger tidligere.
  Askeladden
  Brentford har kan hende tilhold i The Championship, men trolig ikke så veldig mye lenger. Hovedstadsklubben var en hårsbredd fra opprykk til Premier League forrige sesong, og har skaffet seg utmerket utgangspunkt også nå. Helgens 2-1-seier mot Bournemouth betyr at The Bees er ubeseiret fra siste 15 ligakamper, og det skiller bare to poeng frem til direkte opprykksplass.
  Kveldens gjester har heller ikke vist særlig respekt for Premier League-motstand denne sesongen. Billett til semifinale er hentet gjennom seirer mot fire toppserieklubber. Newcastle, WBA, Fulham og Southampton er alle ekspedert på vei til kveldens semifinale.
  Bradford er fremme i sin aller første semifinale, og ankommer Tottenhams storstue med noe nær skadefritt mannskap. Manager Thomas Frank innrømmer respekt overfor Mourinho og Tottenham, men føler seg samtidig trygg på at man kan ta seg til finale.
  -Jose Mourinho er en av de største, og det er et privilegium å møte ham i en kamp som dette. Så fort kampen blåses i gang er han imidlertid bare en tilfeldig motstander. Jose går nok på do han og, som alle vi andre, sier dansken til engelsk presse.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen