More

  Levante – Atlético Madrid

  Levante – Atlético Madrid
  Ciudad de Valencia
  Torsdag kl. 21:30
  TV: TV 2 Sport 
  Odds:
  H: 6,50
  U: 3,90
  B: 1,62
  Vårt Tips: B
  Levante stadig uten seier i årets La Liga med stakkarslige 0-5-5 på de ti første matchene. Fire av de uavgjorte kom imidlertid i sesongens fem første kamper, og den siste rekken på fem matcher teller kun ett poeng. Det kom for to runder siden da de spilte 0-0 mot det andre laget i La Liga som står foreløpig uten en seier, Getafe.
  Den svake sesongstarten gjorde at Levante gjorde endringer i managerstolen, og Javier Pereira kom inn i begynnelsen av oktober. Han har imidlertid ikke ført med seg all verden av suksess foreløpig, og får en knalltføff test her, i form av regjerende ligamester Atlético Madrid.
  Diego Simeones mannskap har vært mye i rampelyset de siste ukene, med høyprofilerte oppgjør mot Liverpool og Real Sociedad. Atlético kom under 0-2 i begge disse matchene, men kun mot La Real ble det poeng til slutt. Mot Sociedad, var gjestene såpass utslitte og Los Colchoneros hadde La Real virkelig på gaffelen, men måtte til syvende og sist nøye seg med ett poeng, etter at Luis Suárez scoret begge målene for vertene.
  Dermed er uruguayaneren oppe i seks fulltreffere på like mange kamper i La Liga denne sesongen, og Suárez ventes å lage atskilig med trøbbel for seiersløse Levante i kveld. 
  Levante har en rekke fravær, og må klare seg uten fem mann i kveld. Atlético stiller uten Stefan Savic, Thomas Lemar og Marcos Llorente.
  Det er i ferd med å tette seg veldig til i toppen av La Liga-tabellen, og Atléti har ingen poeng å miste. Vi tror de påfører Levante sin 11. strake uten seier og tar tre poeng. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen