More

  Les Tipsbladet gratis!

  Tipsbladet – Norges eneste sport- og spillavis går – straks inn i sitt 75.år, og selv synes vi avisen er bedre enn noen gang tidligere.

  Vi har gått fra to til én utgave hver uke, men til gjengjeld har vi nå et bedre, fyldigere og langt mer innholdsrikt produkt enn tidligere år. Vi har vår trofaste base med lesere, men vil veldig gjerne ha flere på laget.

  De som bare har hørt om Tippebladet Tips, Tips, Tipsavisen eller Tipsbladet (kjært barn, mange navn) gis nå muligheten til å teste oss ut. Først gjennom denne gratisutgaven, og deretter ved å benytte seg av vårt kampanjetilbud.

  Ved å besøke https://www.tipsbladet.no/abonnement og bruke koden NY på digitalt abonnement- vil man for bare 99.- få tipsbladet rett til mailboksen hver tirsdag i en hel måned.

  Og foretrekker du papirutgaven, så finner du naturligvis også den for bestilling der.

  Så, hva har vi å by på denne uken?

  Vel, det er landslagspause og det blir da et noe annerledes blad. Til denne november måneds «påskelektyre» har Ragnhild intervjuet selveste John Barnes, vi har tatt en kikk på alle tiders toppscorere i The Championship, mens vi i vår rundtur blant norske supportere av engelske klubber denne gang har kommet til Southampton.

  Kjetil viser vei i engelsk League One, mens vi også vurderer Premier League-klubbenes sesonginnledning.

  Thomas guider deg gjennom VM-gruppene, mens Axel har et ekstra øye på Norge. Kampene mot Latvia og Nederland blir helt avgjørende, og heldigvis er det helt ferske eksempler på at bønda fra det høye nord kan spille ball.

  Bodø/Glimts prestasjon både her hjemme, i Europa og i den evige stad er til å gi seg ende over av.

  God fornøyelse – til både gamle og nye lesere.

  Her er ukens utgave, til fri nedlasting:

  [pdf id=17783]

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen