More

  Leeds – Norwich: Hvem når Wembley?

  Det endte målløst i en tett og jevn første semifinale mellom Norwich og Leeds på Carrow Road, og i kveld skal det altså avgjøres på Elland Road.

  Leeds - Norwich
  Leeds – Norwich: Hvem Når Wembley? 3

  -Vi foretrekker naturligvis hjemmebane, men samtidig er det viktig å beholde roen, og ikke bli for overmodige. Norwich er et skummelt kontringslag, sier Leeds-boss Daniel Farke til lokal presse før kveldens batalje.

  Les også_ 16. maifest i Eliteserien

  Leeds – Norwich

  Elland Road, torsdag kl. 21.00
  Odds fra Norsk Tipping: 1, 55 – 3,85 – 4,80

  Leeds - Norwich
  Veien Til Wembley: Målløst I Første Møte Mellom Norwich Og Leeds

  Kveldens hjemmelag misbrukte muligheten til å sikre seg direkte opprykk da de bare vant to av den ordinære sesongens åtte siste kamper. Gikk forsiktig ut i møtet med Norwich på Carrow Road, og det var langt mellom målsjansene. Sam Byram misbrukte den største av dem, og Farke fikk ikke spesielt god valuta for å sette Joel Piroe på benk, og Georginio Rutter inn som spiss. Trolig blir oppstillingen en annen i trygge omgivelser hjemme foran egne fans, der de gjennom sesongen bare tapte én kamp.

  Også Norwich leverte en under middels god avslutning på den ordinære sesongen. Kun to av siste syv kamper ble vunnet, og den beskjedne formutviklingen var nok også noe av årsaken til at man gikk såpass forsiktig til verk i første semifinale. Josh Sargent og Gabriel Sara kom til hver sin brukbare mulighet, men uten tellende resultat.

  -Lagene nøytraliserte hverandre, men jeg er egentlig ganske godt fornøyd. Resultatet er til å leve med, og det er alt å spille for i returen, sa Norwich-boss David Wagner etter første kamp.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen