More

  Leeds-Liverpool: Topp 4-drama, eller?

  Leeds mot Liverpool er en klassiker, og i kveld står veldig mye på spill når ett av lagene trenger poengene for å kunne henge med i kampen om topp 4. Eller, kan hende er det ikke så mye topp 4 å spille om?
  Liverpool har jo indirekte meldt seg ut av det gode selskap (og inn i det onde), og da er det vel heller Leeds Uniteds muligheter til eventuelt Champions League-spill som skal vurderes.
  Fjerner vi utbryter-sekstetten Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham, vil Leeds være å finne på Champions League-plass (om det er noe som fortsatt vil ha dette navnet) sammen med Leicester, West Ham og Everton.
  Vi lar uansett praten om den udugelige Super League (som vi uansett håper og tror aldri vil se dagens lys) ligge, for heller å se på fakta før dagens kamp.
  Leeds – Liverpool
  Elland Road, mandag 21.00
  Leeds har bare vunnet én av sine siste elleve hjemmekamper mot Liverpool, men var nær ved å få poeng da de i ligapremieren røk 3-4 (etter sent straffespark av Salah) på Anfield. Har vært en underholdningsmaskin etter opprykket, noe målforskjellen 49-49 bekrefter. Viste også at de kan være kyniske og disiplinerte ved behov, da de forrige helg slo Manchester City på Etihad til tross for å ha spilt hele andreomgangen i undertall. Står nå bokført med tre strake trepoengere i Premier League. Lagkaptein Liam Cooper er suspendert, mens Raphina og Rodrigo er usikre på spill.
  Liverpool har også vunnet tre strake, men Klopps mannskap er fortsatt ikke fullstendig friskmeldt. Har imidlertid (mot normalt) levert stødigere borte- enn hjemme. Fem av siste seks bortekamper er vunnet. Mo Salah mangler én scoring på å runde 20 fulltreffere også denne sesongen, mens han trenger to for å tangere Harry Kane på toppscorerlista. Ingen nye skader å ta hensyn til for Klopp, men Van Dijk, Matip, Henderson og Joe Gomez er fortsatt skadet.
  Odds: Unibet tilbyr 4,70 for hjemmeseier, noe som helt klart er spillbart. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen