More

  Leeds jager og Leicester slått av Leeds-utlånt

  Det som så ut som sikkert opprykk virker ikke like sikkert for Leicester. For bak jager et Leeds i form.

  Championship-runden startet med Lancashire-derbyet mellom Blackburn og Preston fredag kveld. Der så det lenge ut til å gå mot 1-1 etter at hjemmelagets Sammie Szmodics utlignet etter 50 minutter, men på overtid sikret Liam Lindsay tre nye poeng for Preston med sitt hodestøt og Preston blir liggende på femteplass etter 16 serierunder.

  Lørdag startet med oppgjøret mellom Sunderland og Birmingham. Wayne Rooneys grusomme start fortsatte da de i dag ble slått fortjent 3-1. Birmingham hadde en noe heldig uavgjort til pause, men da en hardt presset Dion Sanderson satte ballen i eget nett etter timen spilt var mye gjort. Adil Aouchiche sikret seieren som sendte Sunderland tilbake blant topp seks. For Birmingham har det bare gått nedover siden de byttet ut suksessmanageren med Rooney.

  Les også: Oppsummering av lørdagens runde i League Two

  Leeds fortsetter å vinne, og Ipswich snudde

  Daniel James og Joel Piroe hadde langt på nær avgjort dagens hjemmemøte med Plymouth før halvtimen var spilt. James startet med en vakker scoring som også var klubbens 6000 scoring i ligaen. Ben Waine reduserte med fem minutter igjen på klokken, men Leeds tok sin tredje strake seier og har dermed kuttet ned seks poeng på to kamper på ligalederne Leicester.

  Ipswich er sammen med Leeds det laget som har virket nærmest å utfordre Leicester denne sesongen. De kom tidlig under hjemme mot Swansea, men drømmemål fra Jack Taylor sammen med scoringene til Conor Chaplin og George Hirst snudde kampen som til slutt endte med 3-2. Dermed er de på 39 poeng og bare målforskjell hindrer de fra å toppe Championship-tabellen.

  Jack Taylor har levert drømmemål tidligere denne høsten. Denne er helt der oppe

  Middlesbrough rystet Leicester med drømmemål

  Etter hjemmetapet mot Leeds forrige ligarunde var det et litt presset Leicester som tok turen til Middlesbrough denne ettermiddagen. En jevnspilt kamp så ut til å gå mot 0-0 før Leeds-utlånte Sam Greenwood sørget for stormende jubel både i Middlesbrough og Leeds med sitt fantastiske frispark fem minutter før slutt. En perle som sørget for nok et Leicester-tap og tre poeng som gjør at Middlesbrough nærmer seg topp seks med stormskritt.

  Bunnlagene var bunnlag

  I bunnen av tabellen kom Sheffield Wednesday raskt ned på jorda igjen da Millwall med deres nye manager knuste uglene 4-0 på Hillsborough. Ille ble det også for Rotherham som tapte hele 0-5 borte mot Watford. QPR har også ny manager, men den tidligere Sandefjord-manageren Martí Cifuentes må fortsatt vente på sin første seier etter en ny uavgjort da det bare ble 0-0 hjemme mot Bristol City. Også de stilte med ny manager da dette var Liam Mannings debut etter sjokkovergangen tidligere i uken.

  Les hvordan Mannings gamleklubb gjorde det i League One i dag her

  For David Wagner blir det trolig en ny uke i jobben som Norwich-manager etter at de snudde 1-2 til 3-2 borte mot Cardiff i sluttminuttene. Adam Idah ble den store helten med sin matchvinnende scoring fem minutter før slutt.

  Resultater og tabell i Championship etter dagens runde

  • Blackburn 1-2 Preston
  • Sunderland 3-1 Birmingham
  • Ipswich 3-2 Swansea
  • Middlesbrough 1-0 Leicester
  • Leeds United 2-1 Plymouth
  • Watford 5-0 Rotherham
  • QPR 0-0 Bristol City
  • Sheffield Wednesday 0-4 Millwall
  • Hull 1-0 Huddersfield
  • Cardiff 2-3 Norwich
  • Southampton 2-1 WBA
  • Coventry 0-0 Stoke

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen