More

  Leeds i trøbbel

  Rodrigo sendte Leeds United i tidlig ledelse på besøk hos West Ham, men hjemmelaget på London Road snudde til 3-1-seier. Leeds er dermed i særs hardt vær. Ikke bare må man slå Tottenham i ligaavslutningen; man er også avhengig av at ikke Everton slår Bournemouth hjemme på Goodison, eller at Leicester tar fire poeng fra sine siste to.

  West Ham-manager David Moyes byttet seks spillere fra laget som før helgen sikret klubben finaleplass i Europa Conference League, men hadde likevel nok ammunisjon til å senke gjestene fra Yorkshire.

  Moi på scoringslista

  Også i oppgjøret mellom Brighton og Southampton endte det med 3-1-seier til hjemmelaget. Spissfunnet Evan Ferguson scoret to av hjemmelagets mål på Amex Stadium, mens Mohamed Elyounoussi scoret nedrykksklare Southamptons trøstemål. Brighton er klare for Europa, og trenger bare ett poeng fra siste to kamper for sågar å havne i Europa League.

  Leeds I Trøbbel Evan Ferguson Leeds
  Leeds I Trøbbel 2

  Dusinet fullt for ligamesteren

  I ettermiddagskampen mellom ligamester Manchester City og Chelsea var det bare spilt drøye ti minutter før Julian Alvarez sendte de himmelblå i føringen. Kampen var betydningsløs for begge lag, og Pep Guardiola valgte å starte atskillige av sine storstjerner på benk. Erling Braut Haaland, Kevin de Bruyne, Rodri og John Stones fikk de siste minuttene, for å vise seg frem i sesongens siste hjemmekamp – som endte med en tolvte strake ligaseier. Alvarez ble kampens eneste målscorer, før det etter sluttsignalet ble fest med utdeling av pokal til klubben som har vunnet Premier League fem av siste seks sesonger.

  Litt banestorming ble det naturligvis tid til først, til tross for knallharde oppfordringer om at så skulle unngås.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen