More

  City er ligamester

  Nottingham Fortest slo Arsenal 1-0 på City Grond, og dermed er Manchester City Premier League-mester. Forest skaffet seg samtidig ny kontrakt, da de verken kan innhentes av Leicester eller Everton.

  Taiwo Awoniyi scoret kampens eneste mål på City Ground i ettermiddag, og med fem scoringer fra siste tre kamper har 25-åringen vært en avgjørende brikke i jakten på fortsatt Premier League-status.

  Forest rykket på denne tiden i fjor opp til Premier League via play off, og ved inngangen til en første sesong i toppserien siden 1999 ble det hentet inn spinnville 30 nye spillere.

  Når ny kontrakt nå er sikret har uansett investeringene betalt seg. At man i tunge stunder også valgte å stå brast med manager Steve Cooper har også vært en suksessformel.

  Nedrykksthriller: Steve Cooper Og Forest I Bunnoppgjør Mot Southampton
  City Er Ligamester 2

  Arsenal har bare vunnet to av sine siste åtte kamper, og den slags form holder ikke mot et City-lag som har vært ustoppelig i sesonginnspurten. 2.plass i Premier League er uansett mer enn noen edruelig Gunners-fans turte håpe på før sesong.

  Erling Braut Haaland og Manchester City vinner Premier League, og er også klare for finale i både Champions League og i FA-cupen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen