More

  League Two: Heller 1-0 enn 5-4, eller hva Gillingham?  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Der Swindon Town produserer thrillere hver eneste League Two-runde, nøyer Gillingham seg med 1-0 seiere og tabelltopp.  

  Swindon scoret sitt 20 mål på seks kamper og slapp inn sitt ellevte da de forrige helg slo Crawley 5-3 i nok en ellevill kamp. Jake Young scoret sitt niende på fem kamper da Swindon klatret opp på femteplass med en kamp til gode på lagene rundt seg på tabellen, og ingen i de fire øverste divisjonene scorer mer enn The Robins. Gillingham på sin side nøyde seg nok en gang med å vinne 1-0 i det som var deres femte seier for sesongen der alle kampene har endt 1-0. Overtidsscoringen til Shaun Williams skapte euforisk stemning på Priestfield Stadium, men spørsmålet er hvor lenge Swindon og Gillingham klarer å sanke trepoengere med deres vidt forskjellige kampforløp.

  Kanskje kunne de trengt å lære litt fra hver og en før helgens hjemmemøter mot Walsall og Morecambe og det som er langt tøffere oppgaver enn hva de møtte forrige helg.  

  Stockport slo ekte Dons, men hva med uekte?  

  Snuoperasjonen borte mot Wimbledon var akkurat det Dave Challinor og Stockport trengte etter en traurig start på sesongen. Igjen leverte lånesoldaten Louie Barry varene og plutselig har County los på topplagene igjen. De skal derimot ut i ny tøff bortekamp når erkefiendene til Wimbledon i Milton Keynes venter. Manager Graham Alexander ble månedens manager for august, men står bare med det ene poenget i hjemmemøtet med Notts County i september. De vant sjansestatistikken klart, men savnet av Mohamed Eisa ble gjeldende, selv om han fikk de siste ti minuttene. Med han tilbake fra start her kan det fort være nøkkelen som ordner tre kjærkomne poeng i denne tøffe toppkampen mellom to av opprykksfavorittene i League Two.  

  Akkurat der de skal være 

  Wrexham Har Fått Opp Poengfansten I League Two. Og Nå Er Wrexham-Dokumentaren
  Rob Og Roy: Wrexham-Eierne Kan Smile Over God Start I League Two Og Ny Sesong Av Welcome To Wrexham

  Etter en grusom start for både Notts County og Wrexham virker det som om pulsen har roet seg noe. Texas-kamper har gradvis blitt byttet ut med kontrollerte og solide kamper hos waliserne Wrexham. Forrige kamp ble Elliot Lee igjen den store helten da Doncaster ble slått 2-1. Klubben står nå med seks strake kamper uten tap og begynner å ligne på laget vi tippet i toppen før sesongstart. Superspiss Paul Mullin var endelig tilbake på banen igjen da han fikk den siste halvtimen forrige kamp og sammen Steven Fletcher som ble hentet til klubben forrige uke har nå Wrexham doblet strengene på topp.

  Så spørs det om det holder mot et Grimsby som virker ekstremt solide, noe Bradford fikk merke i forrige runde.  

  Helgens runde startet fredagskveld med Salford mot Notts County. Der viste gjestene seg flere hakk bedre og slo til med en solid 2-0 seier etter mål av blant annet David McGoldrick. Les mer om fredagens kamper her.   

  Veldig nære 

  En særs hyggelig sjette serierunde ble nesten like hyggelig i den syvende. Colchester som favoritt leverte med glans til 2,15 i odds og en sparket Tranmere-manager med på kjøpet. Uheldigvis for tipset gikk ikke luringen med Milton Keynes til 2,65 inn selv om de var uhyre nære seiersmålet i sluttminuttene i en kamp de hadde fortjent alle tre poengene i. Accrington gikk kanskje på en smell sist, men hjemme mot et Sutton som lekker som en sil kan vi bare gi Stanley favorittstempelet. I tillegg frister uavgjort i Newports møte med Barrow. To lag som har spilt jevne kamper til nå i sesongen må dele poengene lørdag ettermiddag.  

  FAVORITTEN:     

  • Accrington Stanley – Sutton United            
  • TIPS:    
  • H til 2,00 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Newport – Barrow    
  • TIPS:     
  • U til 3,30 i odds hos Norsk Tipping 

  Kamper og spilltips fra League Two

  League Two: Heller 1-0 Enn 5-4, Eller Hva Gillingham?   B Jcthn League Two
  League Two: Heller 1-0 Enn 5-4, Eller Hva Gillingham?   3

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen