More

  League Two: Dramaet fortsetter for Notts County og Wrexham  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Etter tidens sesong og tidenes drama i National League ser det ut som dramaet mellom Notts County og Wrexham kan fortsette i denne sesongs League Two 

  På tirsdag var de på plass. Bak uslåelige Stockport County som bestod nok en test da de slo formlaget Crewe 2-0 på bortebane. County som nå har ni strake seiere i League Two mistet Louie Barry til det som så ut til å være en alvorlig skade. Unggutten har vært i fyr og flamme siden utlånet fra Aston Villa, men manager Dave Challinor var ikke positiv i sine meldinger rett etter kampslutt. Heldigvis for Stockport er Kyle Wootton tilbake fra langvarig skade, og som innbytter for nettopp Barry scoret han kampens første mål i seieren på tirsdag.  

  Men tilbake til de som var på plass. Notts County og Wrexham har etter opprykket fra National League på to forskjellige måter tråklet seg mot toppen. Nå ligger de på direkte opprykksplass, og kanskje får vi en fortsettelse på dramaet og den intense duellen de to lagene hadde på nivå fem forrige sesong. Da stakk Wrexham av med seieren selv om Notts County etter hvert fant veien topp til League Two gjennom den smale bakveiene, play off.  

  Lørdag møtes de for første gang denne sesongen på Meadow Lane. Med seier til begge lag i midtuken ligger alt til rette for en intens og tett duell mellom to av lagene som scorer flest – og slipper inn flest. Forrige sesong endte Macaulay Langstaff opp som matchvinner i 1-0 seieren i Nottingham. Trolig blir det flere scoringer denne gang.  

  Uro i Accrington  

  Man skulle tro det bare var god stemning i Accrington etter fire strake seiere der både tabellrivalene Milton Keynes og Wimbledon ble slått den siste uka. Men eier Andy Holt leverte en real tirade mot John Coleman og hans assistent på Twitter i helgen over deres håpløse nedrykkssesong i 2022/23-sesongen, og deres påfølgende mas om nye kontrakter. Tiraden endte også med at Holt meddelte at klubben nå ble tilgjengelig for salg. Holt har gjort mye for klubben de siste åtte årene, men en offentlig skittentøyvask med John Coleman er ikke lurt. Manageren har ledet laget siden 1999 – bortsett fra et halvannet år borte i perioden 2012-2014 – og er det nærmeste man kan komme en uangripelig manager.

  Første kamp etter kaoset endte med en fantastisk 4-2 seier mot Wimbledon, men klarer spillerne å holde støyet ute i nok en kamp? Denne gang managerløse Colchester som startet livet uten Ben Garner ved å slå Grimsby 3-2 på bortebane.  

  Store favoritter  

  Stockport er rundens største League Two-favoritter i sin hjemmekamp mot Tranmere, men også Accrington, Mansfield og Gillingham er på papiret favoritter i møter mot Colchester, Walsall og Newport. Mansfield er så stor favoritt at det eneste man kan gjøre i oppgjøret er å gamble på en borteseier. Vi gir favorittstempelet til Accrington Stanley tross uroen utenfor banen. Fire strake seiere er imponerende og hjemme på Crown Ground er de meget sterke.  

  Milton Keynes fikk en drømmestart hjemme mot Bradford under deres nye manager Mike Williamson. Den gamle Newcastle-helten vil gjøre laget like sprudlende som Gateshead og vi ble imponert over det laget viste i midtuken. Derfor blir de vår luring til en ganske så fin odds i helgens runde hjemme mot et Swindon som ikke overbeviste i midtuken.   

  FAVORITTEN:     

  • Accrinton Stanley – Colchester               
  • TIPS:    
  • H til 2,00 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Milton Keynes – Swindon    
  • TIPS:     
  • H til 2,35 i odds hos Norsk Tipping 

  Kamper i League Two lørdag

  League Two: Dramaet Fortsetter For Notts County Og Wrexham   J3Wpml5U League Two
  League Two: Dramaet Fortsetter For Notts County Og Wrexham   2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen