More

  League Two: Uavgjort uavgjort og uavgjort

  Hele syv av tolv kamper i League Two endte med uavgjort denne lørdagen.

  League Two er jevn. Det skiller bare tre poeng fra Mansfield på andreplass til Crewe på femte. Fra Notts County på sjetteplass og ned til Newport på 13.plass skiller det bare fire poeng. Med andre ord har nesten samtlige klubber i League Two noe å spille for.

  I dag endte det med uavgjort i syv av tolv oppgjør, deriblant serielederne Stockport County som ikke klarte å slå overraskelseslaget Harrogate Town på hjemmebane. Gjestene tok føringen før Conor Lemonheigh-Evans utlignet med sin andre scoring på to kamper etter returen fra utlånet i Wimbledon. Tabelltopp har de uansett, selv om Mansfield nærmet seg etter deres 1-0 seier hjemme mot Notts County i lokaloppgjøret. Det kokte etter kampslutt.

  Barrow tok også tre poeng da Cole Stockton ble matchvinner mot Milton Keynes. Spissen som kom på utlån fra Burton har de siste sesongen herjet for Morecambe og håper nå på å skyte Barrow opp til League One. Seieren i dag tok de opp på direkte opprykk igjen. Den får de fordi Wrexham tapte sin andre ligakamp på rad. Den korte turen til Salford ble alt annet enn hyggelig, og det endte med 1-3 tap etter nok en scoring fra Matt Smith. Salford viser gryende form og seieren i dag gjør at de bare er ti poeng bak Notts County. Er det et lite håp om play off fortsatt?

  Status Que i bunnen etter dramatiske oppgjør

  De to lagene rett over streken skulle ta imot de to lagene under streken i dag. Det var derfor kamper av enorm betydning som ventet. I Colchester fikk hjemmelaget en skikkelig kalddusj da Forest Green ledet 2-0 før halvtimen var spilt. Christian Doidge var en av målscorerne etter sin retur til klubben tidligere i uken. Han var en av de store stjernene da Forest Green tok turen til EFL og har nå returnert etter opphold i Skottland.

  Colchester slo derimot råsterkt tilbake i andreomgang og Danny Cowley sin pauseprat så vertene snu 0-2 til 3-2 i løpet av fem elleville minutter. Steve Cotterill var sjokkert i sin nye rolle som Forest Green-manager, men kunne juble for ett poeng etter at Dominic Thompson sørget for 3-3. Fortsatt er det ni poeng opp til trygg grunn, men det kunne vært verre.

  I den andre kampen var det Sutton United og Doncaster som møttest. Vertene lå syv poeng bak gjestene før kampstart, men øynet håp om å tette luken da Craig Eastmond gav Sutton ledelsen med kvarteret igjen å spille. Tap her ville vært kroken på døra for Grant McCann, men seks minutter på overtid utlignet Joe Ironside på straffespark og Doncaster beholdt luken ned til de to nedrykkslagene.

  Resultat og tabell i League Two

  • Newport 2-1 Swindon
  • Accrington 0-0 Grimsby
  • Barrow 1-0 Milton Keynes Dons
  • Bradford 0-0 AFC Wimbledon
  • Colchester 3-3 Forest Green
  • Crawley 1-2 Morecambe
  • Gillingham 1-1 Walsall
  • Mansfield 1-0 Notts County
  • Salford City 3-1 Wrexham
  • Stockport 1-1 Harrogate Town
  • Sutton United 1-1 Doncaster
  • Tranmere 0-0 Crewe

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen