More

  League Two: To storfavoritter på topp  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Stockport og Wrexham må innfinne seg med skyhøye favorittstempler i helgens League Two-runde.  

  Stockport County reddet poenget i sluttminuttene forrige helg da Kyle Wootton fortjent utlignet til 1-1 med sin fjerde scoring på sin sjette start for sesongen. Med 43 poeng på sine 21 kamper har de sin beste sesongstart siden 1966/67-sesongen da de tok 48 poeng. Deres 41 scoringer er også deres beste start siden 1953/54-sesongen. Dette er tallene Dave Challinor minnet sine spillere på da de gikk av banen med sitt andre poeng på deres tre siste.

  Dette er til sterk kontrast med deres 12 strake seiere i forkant, men muligheten for å komme seg opp på seiersrekken igjen er skyhøy med et hjemmemøte med Sutton United, om de klarer å riste av seg det særs skuffende tapet i FA-cupen på onsdag vel og merke. Sutton United har selv ikke tapt på fem kamper, og står med utrolige fire 1-1 kamper på rad i League Two. Det har ikke vært nok til å løfte de over jumboplassen i League Two, og trolig blir de værende der en uke til, minst.  

  Wrexham er også skyhøye favoritter i sitt hjemmemøte med Colchester. Ingen lag i ligasystemet har tapt flere kamper enn dem denne sesongen. Deres fire strake tap har tatt de opp på 13 ligatap allerede, ett tall bare Sheffield Wednesday kan matche. Wrexham fikk sin forrige kamp utsatt – som så mange andre – men har bare ett tap på sine elleve siste kamper. Forrige hjemmekamp endte med tre scoringer fra Paul Mullin og 6-0 mot Morecambe. Det er klart de er favoritter mot et lag like over streken. Men Colchester har sjokkert oss før.  

  Formspiller nummer en  

  League Two: To Storfavoritter På Topp   1035632359 League Two
  Matt Smith Er I Form, Men Møter Her En Spiller Som Er I Enda Bedre Scoringsform

  Matt Smith har sin beste scoringssesong noensinne i et tungtgående Salford. Bare Swindons Jake Young har flere enn Smiths 14 scoringer denne sesongen. Denne lørdagen kommer det derimot et gjestende lag med ligaens formspiller på topp.

  Ali Al Hamadi står nemlig med åtte mål på sine fem siste kamper om man inkluderer cupen og dette er like mange som han klarte på sine foregående 22 kamper for The Dons. Med tolv scoringer totalt – og ti i ligaen – har han allerede slått fjorårets tall som endte på ti. Han og Wimbledon tok seg inn på play off forrige helg i deres overbevisende 4-0 seier mot Swindon og vi blir ikke overrasket om Al Hamadi slår til igjen. Spørsmålet er om Salfords Matt Smith vil være like god denne ettermiddagen. Trolig er det duket for en målrik kamp.  

  To motpoler møtes  

  Swindon – like utenfor play off – tar imot Barrow som fortsatt ligger på direkte opprykk selv om også deres kamp gikk i vasken i kulden som herjet forrige helg. Hjemmelaget står med utrolige 43-40 i målforskjell og man skjønner derfor fort hvorfor den mestscorende klubben i League Two ikke ligger høyere. På deres to siste kamper har de hele syv baklengsmål, og det er rake motsetning til Barrow som bare har to baklengsmål på sine åtte siste. Det gir en total på 16 baklengsmål på 20 kamper.

  Det blir derfor spennende å se hvordan dette oppgjøret utarter seg. Et Swindon som herjer på godt og vondt i begge ender, mot laget som er det gjerrigste laget i divisjonen. Er dette kampen der Swindon-fansen skal oppleve en målfattig kamp eller kampen der Barrow-fansen skal få oppleve en målrik kamp? Tiden vil vise.  

  Nesten tre på rad 

  Vi gikk for den tredje dobbelen på rad med våre tips i League Two, men rekken stoppet. Vi fikk bare inn en av to spill da nevnte Wimbledon til 1,87 aldri var i tvil, men Colchester til 2,15 gikk opp i røyk i andreomgang. Vi satser på at det bare var et arbeidsuhell og at vi igjen kan innkassere doble spill rett på kontoen denne helgen. Crewe får selvsagt favorittstempelet når Norsk Tipping gir det fantastiske hjemmelaget 2,40 tilbake mot Accrington. Den takker vi for.

  Helgens luring er en skikkelig rå sjans, men 3,45 på Crawley hjemme mot Mansfield er ikke et dumt spill. Derfor velger vi vekk Grimsby borte mot Newport til fordel for overraskelseslaget Crawley.  

  FAVORITTEN:     

  • Crewe – Accrington                 
  • TIPS:    
  • H til 2,40 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Crawley – Mansfield    
  • TIPS:     
  • H til 3,45 i odds hos Norsk Tipping 

  Helgens kamper i League Two

  • Crawley – Mansfield
  • Crewe – Accrington
  • Doncaster – Morecambe
  • Gillingham – Bradford
  • Harrogate Town – Notts County
  • Milton Keynes Dons – Forest Green
  • Newport – Grimsby
  • Salford City – AFC Wimbledon
  • Stockport County – Sutton United
  • Swindon – Barrow
  • Walsall – Tranmere
  • Wrexham – Colchester

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen