More

  League Two: Stockport GRUSTE Wrexham

  Stockport viste hvorfor vi har de som favoritt i League Two. I dag fikk de Wrexham virkelig ned på jorda.

  Vi starter med det som akkurat nå er serielederne i League Two etter ni serierunder. Gillingham gikk som ventet på poengtap borte mot Doncaster etter nytt drømmemål av Ben Close. Mannen som scoret drømmemålet i deres første seier for sesongen forrige serierunde scoret dagens to mål i 2-1 seieren over det som var serielederne før kampstart. Og igjen var det en perle av en matchvinnerscoring i sluttminuttene. (Se begge her)

  Med det kunne Notts County ta tabelltoppen om de bare slo Forest Green. Det så unektelig ut som om det skulle bli grei skuring da Dan Crowley og Macaulay Langstaff sendte de til pause med 2-0. Men en kaotisk andreomgang sørget for at det ble spenning kampen ut etter at gjestene fra Forest Green først utliknet til 2-2 ved blant andre Troy Deeney og til 3-4 etter at David McGoldrick trodde han hadde roet nervene ved hjemmelagets fjerde scoring. Seier ble det uansett og dermed troner Notts County alene på topp.

  Gillingham blir liggende på andre og poenget bak ligger Mansfield og overraskelsen Crawley. De snudde 0-2 til 3-2 borte mot Grimsby med seiersmålet langt inne på overtiden. Man kan jo si det målet var av den pene sorten.

  Stockport knuste stakkars Wrexham

  Dagens snakkis var oppgjøret mellom et Wrexham i storform og et Stockport på vei mot formen. Louie Barry hadde scoret i fem kamper på rad for Stockport, men måtte nøye seg med å spille andrefiolin med sin scoring i sin sjette kamp på rad. For dagens store spiller ble tremålsscorer Isaac Olaofe som hadde scoret alle sine mål før 50 minutter var spilt. Paddy Madden ble nevnt av oss som en mulig joker i vår preview før dette oppgjøret, og han fikk æren av å score kampens siste i oppgjøret som endte 5-0.

  Dermed kom Wrexham virkelig ned på jorden etter syv strake kamper uten tap. For Stockport viser de nå muskler godt nok til å leve opp til favorittstempelet vi gav dem før sesongstart. Og joda, Louie Barry skal få kred med sitt fantastiske mål og to assist i dag. Målet ser du her.

  Mark Hughes reddet – Neil Wood ferdig?

  Mark Hughes hadde kniven på strupen før bortemøtet med Newport i dag, men med Andy Cook tilbake fra skade og i storform var plutselig Bradford et godt fotballag igjen. Hattrick av fjorårets toppscorer i League Two sikret Bradford og Mark Hughes en 4-1 seier i dag. Og da ser det plutselig ikke så ille ut likevel.

  For Salford og Neil Wood derimot. Fire strake tap stod det skadeskutte mannskapet hans med før dagens bortemøte med Harrogate Town. De så riktig så ille ut da hjemmelaget ledet 2-0 før førsteomgang var halvspilt. Rutinerte Curtis Tilt og Matt Smith ordnet 2-2 før timen var spilt, men ti minutter før slutt sikret Abraham Odoh tre poeng til Harrogate og Salfords femte strake tap i League Two. Sparkeglade Class of 92 begynner vel å klø i sparkefingrene sine nå?

  Resultater og tabell League Two

  • Crewe 2-1 Colchester
  • Grimsby 2-3 Crawley
  • Doncaster 2-1 Gillingham
  • Harrogate 3-2 Salford
  • Notts County 4-3 Forest Green
  • Stockport 5-0 Wrexham
  • Newport 1-4 Bradford
  • Mansfield 1-0 Barrow
  • Morecambe 2-2 Swindon
  • Sutton United 1-1 Milton Keynes
  • Tranmere 2-0 Accrington
  • Walsall 1-3 Wimbledon

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen