More

  Wrexham med første trepoenger på 15 år

  15 års ventetid tok slutt for Wrexham tirsdag kveld da hjemmelaget leverte festfotball i den tredje serierunden i League Two.

  Etter tre serierunder troner Gillingham alene på topp etter deres 1-0 seier borte mot Sutton. Nok en gang ble Ashley Nadesan den store helten. Men fokuset tirsdag kveld kom andre steder.

  Endelig for Wrexham

  Til tross for bare ett poeng på deres to første kamper var det snev av optimisme fremfor sesongens andre hjemmekamp på Racecourse Ground tirsdag kveld. Sommerens stopper-signering Will Boyle gav hjemmelaget en drømmestart med sin lobb-heading etter bare åtte minutter. Kvarteret senere hadde hjemmelaget doblet ledelsen da Ollie Palmer utnyttet en keeper på halvdistanse og selv leverte en perfekt lobb. Gjestene slo derimot raskt tilbake etter en lur corner som Chris Hussey sendte i mål. Det kunne stått 2-2 til hvilen men metallet og en strålende opplagt Ben Foster sørget for 2-1 ledelse til pause

  Jake Bickerstaff roet nervene for hjemmefansen etter timen med sin 3-1 scoring før banens beste Elliot Lee avgjorde kampen med 4-1 med en velplassert avslutning fra 16-meteren fem minutter før slutt. Walsall reduserte på overtid, men med 4-2 seier kunne Wrexham juble for sin første seier i The Football League på over 15 år. Og på tribunen var en spillesugen Paul Mullin.

  Dramatisk minutt i toppkampen på Edgeley Park

  Stockport og Bradford møttes til toppkamp tirsdag kveld i det som ble en jevn affære. Alexander Pattison fortsatte storspillet fra helgen da han få minutter etter hvilen gav Bradford ledelsen. Hjemmelaget presset på for utligning og fem minutter før full tid kranglet innbytter Isaac Olaofe inn 1-1 fra en retur. Bradford tok avspark og tre sekunder senere var Pattison lagt i bakken i 16-meteren til Stockport. Gjestene kunne dermed gjenoppta ledelsen, men forrige sesongs toppscorer i League Two sendte straffesparket rett i klypene til Stockport-keeper Ben Hinchliffe. En frustrert Andy Cook måtte da innse at det ble poengdeling for de to storlagene, og med det var i det minste Stockport i gang med poengsankingen denne sesongen.

  Bunnsolide Wimbledon

  Etter to uavgjortkamper og bunnsolid spill var det nå et ønske om tre poeng for The Dons. I bortemøtet mot Colchester kom den etterlengtede seieren for laget som før denne bare hadde en seier på 21 siste ligakamper. James Tilley reddet ett poeng mot Wrexham i helgen med sin straffescoring, og sommerens signering ble helten denne kvelden med to scoringer i 2-0 seieren. En råsterk seier for laget som kunne stått med full pott om det ikke var for brente straffespark i de to andre oppgjørene denne sesongen.

  Deres fiende Milton Keynes kom virkelig ned på jorda da de tapte 1-2 borte mot Crawley. Et Crawley om nå har slått både Bradford og Milton Keynes hjemme på Broadfield.

  Vi tar også med Doncaster som tok sitt første poeng for sesongen i 2-2 kampen mot Mansfield. Drømmemålet til debutant Tom Nixon holdt bare til ett poeng, men pent var det.

  Resultater League Two

  • Accrington 1-1 Barrow
  • Colchester 0-2 Wimbledon
  • Crawley 2-1 Milton Keynes
  • Forest Green 1-2 Swindon
  • Sutton 0-1 Gillingham
  • Stockport 1-1 Bradford City
  • Grimsby 2-0 Salford
  • Wrexham 4-2 Walsall
  • Doncaster 2-2 Mansfield
  • Tranmere 3-0 Harrogate
  • Morecambe 0-0 Notts County
  • Crewe 4-2 Newport

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen