More

  League Two: Målforskjell som ikke ligner grisen  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Sesongstarten i League Two har vært både målrik og rar. Vi har sett på noen av lagene som skiller seg mest ut.  

  Wrexham ble knust sønder og sammen av Stockport forrige helg, men laget ligger fortsatt på play off med en forskjell på 20-20 etter ni serierunder. En utrolig rar målforskjell for et lag som har sluppet inn ti mål på sine to tap denne sesongen og med det bare har Sutton United med sine 21 baklengs bak seg på den tabellen. På fjerdeplass ligger sesongens overraskelse i League Two Crawley med 17-17 i målforskjell etter deres råsterke 3-2 seier borte mot Grimsby forrige runde, men vi forventer at de kommer seg på en solid pluss etter helgens hjemmekamp mot tabelljumbo Sutton United.  

  Like sjokkerende er det med Gillingham på andreplass med sin 8-8 i målforskjell. Deres fem 1-0 seiere har selvsagt bidratt til denne rare og lave målforskjellen, og etter 1-2 tapet for Doncaster sist ble deres første 2-1 seier runden før utlignet. Ser man bort fra Gillingham, Barrow og Harrogate har samtlige lag scoret og sluppet inn mer enn ett mål i snitt hver kamp. Over-spill på kamper i League Two har vært god butikk så langt for de fleste av oss.  

  Uslåelige Mansfield  

  Fortsatt er det to lag som enda ikke har opplevd hvordan det er å tape en fotballkamp i denne sesongens utgave av League Two. Swindon på sin femteplass, og med kamp til gode, har alle tiders mulighet til å fortsette rekken i hjemmemøte med Grimsby som på sin side har slakket litt av på gassen de siste ukene. På direkte opprykksplass ligger Gillingham poenget fremfor Mansfield og det er nettopp dette oppgjøret som får mest oppmerksomhet av oss denne helgen. Gillingham tapte 1-2 borte mot Doncaster forrige helg og skal nå returnere hjem for et møte med Mansfield som står med 4-5-0 på sine ni første kamper.

  Nigel Clough har til tross for store skadeproblemer gjort mannskapet sitt til et meget solid lag med Aden Flint som stopperkjempe. På topp har Davis Keillor-Dunn stått for nær halvparten av lagets scoringer med sine syv og han kan igjen bli en sentral figur i det vi tror blir et tøft oppgjør uten altfor mange scoringer. Vinneren kan potensielt ta tabelltoppen da Notts County skal ut i potensielt bananskrell mot et Colchester som bygger et fort hjemme på eget gress.  

  Målrikt i Wales 

  League Two: Målforskjell Som Ikke Ligner Grisen   S29 Chris Long Crewe League Two
  Chris Long, Crewe

  Wrexham og Crewe er divisjonens mestscorende bak Swindon. 20 og 21 scoringer har de to lagene som også har plassert seg på plassene som gir play off. Nå tar Crewe togturen til Wrexham for det som må bli en målrik affære. Med seks mål i snitt på deres fem hjemmekamper til nå er et over-spill helt på sin plass før dagens toppkamp i Wales. Og vi blir heller ikke overrasket om en helt friskmeldt Paul Mullin endelig får hull på byllen i sin tredje start for sesongen.

  Crewe har fordelt målene sin jevnt utover, men ringreven Chris Long topper statistikken med sine fem. Deres overraskende sesongstart skal likevel stopper Mickey Demetriou ha en stor del av æren for. En ligaens beste stopper som allerede har rukket å notere seg for tre scoringer for sin nye klubb. Newport gråter fortsatt over hans avgang.  

  Slutt på uavgjort 

  Rekken med gevinst på våre uavgjort-spill i League Two tok slutt forrige runde. Vårt forsøk på poengdeling i oppgjøret Doncaster – Gillingham så lyst ut frem til Ben Close fant ut at han skulle dra til med en ny kanonkule to minutter før full tid. Når Milton Keynes ikke fant nettmaskene mer enn en gang borte mot Sutton United ble det faktisk ut på favoritten også. Det blir derfor en pause på både Milton Keynes og uavgjort denne helgen. En trygg favoritt i Crawley og en for god odds i Gillingham til at vi ikke prøver oss der på rundens luring, da Mansfield slet seg ut i midtukens straffekonkurranse-seier mot Peterborough i ligacupen.  

  FAVORITTEN:     

  • Crawley – Sutton United             
  • TIPS:    
  • H til 1,92 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Gillingham – Mansfield    
  • TIPS:     
  • H til 2,80 i odds hos Norsk Tipping 

  Kamper og spilltips i League Two

  League Two: Målforskjell Som Ikke Ligner Grisen   L0Noxynp League Two
  League Two: Målforskjell Som Ikke Ligner Grisen   3

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen