More

  League Two: Flere storoppgjør venter  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det kan bli store endringer i toppen av League Two når flere av lagene møtes innbyrdes denne runden.  

  Hvor lenge skal Mansfield gå uten tap denne sesongen? Kanskje er det denne helgen det tar slutt for Nigel Clough i det hans mannskap gjester Salford til det som blir en tøff bortekamp. Mansfield tapte 1-2 mot Wrexham i FA-cupen i helgen og kanskje var det knekken som gjør at rekken også stopper i League Two? Salford har vist god form i deres fem siste oppgjør og bare Wrexham har klart å slå Class Of 92-laget de seneste ukene. I helgen var de nær å slå ut Peterborough i FA-cupen, men måtte til slutt nøye seg med omkamp til tross for at de ledet godt inn i overtiden.  

  Wrexham og Notts County jager seier 

  Wrexham tok stikket dem i mellom i forrige ligarunde og de viste ny strålende prestasjon ved å slå Mansfield borte i FA-cupen. Phil Parkinson har virkelig fått stabilitet over mannskapet som i sesonginnledningen slapp inn mål hvert kvarter. Med bare ett tap på 15 kamper i League Two er det ikke rart de er favoritter før hjemmemøtet med Gillingham denne runden.

  Gjestene har på sin side erstattet Neil Harris med Stephen Clemence i managerstolen. Sønnen til Ray Clemence har siden sin egen spillerkarriere gjort seg bemerket som trener i flere Premier League-klubber der mange av dem var under vingene til Steve Bruce. Nå tar han fatt på sin første managerjobb og etter debutkampen i FA-cupen er det virkelige her i League Two den store testen kommer.  

  Notts County kan fort få et nytt tap i sekken denne helgen. De skal på tur til Crewe Alexandra som bare ligger poenget bak på sin femteplass. Med seier til ligaens mestscorende mannskap er de fort oppe på direkte opprykk på bekostning av blant andre County. Forrige helg var de få minutter unna å slå ut Derby County etter ny aften med festfotball på Alexandra Stadium. Med henholdsvis 35-25 og 33-28 i målforskjell bør det bli målrikt.  

   

  Det brenner på dass, Swindon 

  Den forrykende sesongstarten i League Two med målshow i bøtter og spann har lagt seg. Nå ligger det i stedet en mørk sky over portene rundt County Ground. Michael Flynn har tre strake tap i ligaen, deriblant da 1-0 ble til 1-3 borte mot Colchester i tirsdagens hengekamp. Dermed fikk de ikke revansj for det som var tidenes sjokk i den slitne byen Swindon.

  I helgens FA-cupoppgjør mot Aldershot fra National League ble et sterkt hjemmelag regelrett utspilt etter alle kunstens regler. Da laget en divisjon under gikk opp til 0-7 etter 57 minutter hadde de fleste Robins-fans flyktet til pubene. Charlie Austin og Dan Kemp fikk to mål hver det siste kvarteret, men 4-7 hjemme mot lille Aldershot var så pinlig at man fryktet for jobben til Flynn. Med bare tre poeng opp til play off er det fortsatt ikke helmørkt, men formkurven og et møte med Stockport på samme arena som så syv baklengsmål for syv dager siden høres ikke fristende ut.  

  Stockport topper fortsatt tabellen etter sine ti strake trepoengere. Louie Barry var instrumentell i disse kampene, men lånefiguren fra Aston Villa er nå bekreftet ute i flere måneder. Det passer da særs bra at Kyle Wootton er tilbake fra langvarig skade. Han scoret fire mål i FA-cupen forrige helg og virker til å ha funnet tilbake til storformen fra i fjor på rekordfart. Det bør skremme et lekk Swindon-forsvar.  

  Det er også et viktig oppgjør i bunnen av League Two. Tranmere – som bekreftet at Nigel Adkins leder laget ut sesongen – tar imot Forest Green. Med tre poeng opp til dagens motstander over streken er dette en kamp av stor betydning for Merseyside-klubben.  

  Luring inn – favoritt ut  

  Det begynner å bli en vane. Forrige gang gikk igjen luringen til 2,35 i odds da Milton Keynes slo Swindon, bare for å se at Accrington som var storfavoritt hjemme mot Colchester røk på 0-1. Vår luring denne runden blir Bradford, mye grunnet Graham Alexanders inntog som ny manager. Han maner dette laget til tre poeng mot Barrow, laget som sikret hans avgang i Milton Keynes for få uker siden. Colchester med sin sterke form får favorittstempelet mot jumbolaget.  

  FAVORITTEN:     

  • Colchester – Sutton United              
  • TIPS:    
  • H til 1,92 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Bradford – Barrow     
  • TIPS:     
  • H til 2,00 i odds hos Norsk Tipping 

  Kampoversikt i League Two

  League Two: Flere Storoppgjør Venter   Z2Tdyabt League Two
  League Two: Flere Storoppgjør Venter   2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen