More

  League Two: Crewe vs Stockport

  Midtukerunden i League Two byr på toppkampen mellom Crewe og Stockport. Er det togbyen som skal få County til å spore av?

  Åtte strake seiere er det nå for ligalederne Stockport County etter at Louie Barry med sitt andre for dagen sikret 3-2 seier hjemme mot Grimsby. Hjemmelaget kjørte over gjestene fra start, men gav fra seg initiativet i en kamp som så ferdig og begravd ut etter bare kvarteret. Nå venter en beintøff bortekamp mot et Crewe-mannskap som stortrives under Lee Bell. I helgen snudde de 0-1 og 1-2 til 4-2 borte mot Crawley, og er nå det mestscorende laget i hele ligasystemet med sine 34 mål.

  5-2-0 har Crewe hjemme på Alexandra Stadium, der de to uavgjortkampene kom i løpet av deres tre første hjemmekamper for sesongen. Totalt ett tap på deres ni siste kamper vitner om at Crewe er et lag man skal se opp for. Fra sin tredjeplass på tabellen er det bare tre poeng opp til ligaleder Stockport County og derfor er dette en kamp av stor betydning for dem begge. Om man skal prøve et spill i denne kampen er det hjemmeseier eller uavgjort som er aktuelt. Stockport County-seier står til 1,75 i odds hos Norsk Tipping, noe vi synes er alt for lavt her.

  Da frister hjemmeseier til 3,60 langt mer.

  Jevne kamper

  Tirsdagens runde byr på det som trolig blir mange tette oppgjør. Wimbledon tar imot Accrington Stanley og de to tabellnaboene har vist solid form den senere tid. Det samme kan man si om oppgjøret Swindon Town – Gillingham der begge lag trenger tre poeng for å henge med i toppen.

  Henge med i toppen har både Milton Keynes og Bradford problemer med, men med ny manager på plass i Milton Keynes kan de kanskje håpe på en første seier på ni kamper snart. Bradford har vist enorm forbedring både poeng og spillemessig etter at Mark Hughes ble sparket, og kan derfor bli en lei nøtt å knekke. At begge lag sårt trenger trepoengerne er det liten tvil om.

  For Wrexham og Notts County bør det bli tre nye poeng i hjemmemøtene med Sutton United og Newport County. Oddsen er derimot for lav til at vi spiller dem opp.

  Favoritt og luring

  League Two er et minefelt om dagen hva angår tipping, men vi forsøker oss likevel på en favoritt og en luring her. Morecambe har fem kamper uten tap og har levert to strålende bortekamper på rad nå. Hjemmemøte med tungtgående Tranmere er derfor en fin mulighet for å sikre seg sin tredje strake seier.

  • Morecambe – Tranmere
  • Morecambe vinner
  • H til 1,95 hos Norsk Tipping

  Dagens luring står mellom Doncaster hjemme mot Salford og Crewe hjemme mot Stockport County. Hode sier det trygge og Doncaster til 2,15 i odds, men av og til må man trå til litt ekstra.

  League Two-runden spilles slik

  League Two: Crewe Vs Stockport A4Qtbhoa League Two
  League Two: Crewe Vs Stockport 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen