More

  League Two: Bli jaget eller være den som jager?

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Spiller du i League Two så er det 24 klubber som fortsatt har en av de to rollene i overskriften.  

  Etter en helg i League Two der syv av tolv kamper endte med uavgjort ble det ikke store endringer i League Two. Dramaet i bunnen endte med uavgjort for alle involverte og i toppen var det Mansfield som kunne juble for tre poeng i den tette kampen mot Notts County. For Salford derimot ble det en råsterk hjemmeseier mot Wrexham og deres femte ligakamp uten tap, der tre har endt med seier. Det betyr at Notts County som innehar den siste playoff-plassen har ti poeng ned til formlaget Salford som ligger på 19.plass. Per nå er det altså 13 lag som kjemper om den siste plassen.  

  For Notts County starter runden allerede fredag kveld med hjemmekamp mot Gillingham. Gjestene ligger bare poenget bak og dermed er det viktig at Stuart Maynard får sin første seier som County-manager. Neste uke venter nemlig to turen til Wales og møter med Newport og Wrexham. For Salford venter en bortekamp mot managerløse Swindon. Gavin Gunning leder fortsatt laget etter at Michael Flynn fikk sparken, noe som har gitt en liten framgang. Salford er tre poeng bak, men vi gir dem favorittstempelet i denne kampen, og dermed fortsatt håp om at Class Of 92 fortsatt kan blande seg inn i topp syv.  

  Må slå gamleklubben 

  League Two: Bli Jaget Eller Være Den Som Jager? 1038700193 League Two
  League Two: Bli Jaget Eller Være Den Som Jager? 2

  Det er klart for Phil Parkinson-derby del to. Første møtet mellom Phil Parkinsons nye og gamleklubb endte 1-1 i høst etter at Bradford utlignet fem minutter før full tid. Denne gang gjester de Racecourse Ground og et Wrexham som trenger tre poeng etter to strake tap i ligaen på utebane. Deres siste ankomne i Jack Marriott og Luke Bolton fikk ti minutter i 1-3 tapet mot Salford sist, og kanskje får de mer spilletid her.

  Vi må faktisk tilbake til september forrige gang Wrexham avga poeng på eget gress i 3-3 kampen mot Crewe der Steven Fletcher sørget for poeng på overtid med sin første for klubben. Vi forventer ny hjemmeseier mot et Bradford som har gått åtte kamper uten seier. Graham Alexanders gutter vil med tap her fort være ferdigspilt for sesongen.  

  Tøffe kamper for topplagene 

  Stockport skal revansjere 1-1 hjemme mot Harrogate nå som de tar turen til varierende Grimsby. Det kan fort bli en lei nøtt om vertene har stått opp på rett side av sengen. Tøff bortekamp er det også for Mansfield og Barrow som skal ut mot henholdsvis Forest Green og Wimbledon. Begge kommer fra 1-0 seiere forrige helg og en etterlengtet opptur. Selv om Forest Green er nederst tro vi Steve Cotterill fort kan skape vansker for sin venn, Nigel Clough.  

  Om de to lagene skulle feile vil Wrexham være tilbake blant topp tre ved seier. Det kan også Crewe som tar imot Crawley. Laget fra togbyen trenger en seier før det tøffe bortemøtet med Stockport få dager senere. Like bak Crewe ligger Milton Keynes luskende. De håper å slå tilbake fra tapet mot Barrow med tre nye poeng hjemme mot Accrington Stanley som på sin side bare har to poeng opp til play off. Med andre ord, ingen lag kommer til kamp uten noe å spille for.  

  Denne helgen kan vi også oppleve at Harrogate Town klatret opp blant topp syv i League Two. Før runden er det faktisk bare målforskjell som skiller de fra å klatre forbi Notts County. Den fantastiske jobben til Simon Weaver bare fortsetter, men det blir ikke lett mot et Colchester som har fått ny giv under Danny Cowley.  

  Årets sikreste uavgjort gikk inn, på overtid

  Forrige helg gikk luringen inn i League Two da vi spilte uavgjort på oppgjøret mellom Sutton United og Doncaster. Oppgjøret endte 1-1 etter sen utlikning fra gjestene og dermed gikk spillet til 3,35 inn. Det reddet trolig jobben til Grant McCann til tross for at vi har mast om hans avgang i flere uker. Denne runden får Salford luring-tipset. Favoritten blir hjemmesterke Walsall mot Newport. 

  FAVORITTEN:      

  LURINGEN:         

  • Swindon – Salford  
  • TIPS:         
  • B til 2,35 i odds hos Norsk Tipping 

  Helgens kamper i League Two

  • Notts County – Gillingham (fredag kveld)
   AFC Wimbledon – Barrow
  • Crewe – Crawley
  • Doncaster – Tranmere
  • Forest Green – Mansfield
  • Grimsby – Stockport County
  • Harrogate Town – Colcheste
  • Milton Keynes Dons – Accringto
  • Morecambe – Sutton United
  • Swindon – Salford City
  • Walsall – Newport
  • Wrexham – Bradford

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen