More

  League One: Vil du være med, så heng på

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Hektisk er det alltid her nede, men juleprogrammet i år er av den harde sorten. Vil du være med så må du henge på nå.  

  Runden i League One startet allerede torsdag kveld med oppgjøret Derby County – Lincoln der hjemmelaget fortsatte den gode med formen med en 3-1 seier og lån av tredjeplassen. Allerede i dag fredag følger bunnkampen mellom Cambridge og Exeter. Neil Harris har tatt over universitetsbyen og dermed har poengsankingen tatt seg opp. Exeter sitter foreløpig stille i båten, noe som har resultert i at Gary Caldwell og co blir pustet i nakken av lagene under streken. 1-1 borte mot Stevenage forrige runde med ti mann gir likevel et ørlite håp om at de kan klare å snu den tunge skuten.  

  Trio trenger tre poeng fra start 

  Rett under play off er det tre lag som dagens overskrift handler om. Barnsley, Blackpool og Charlton har hatt varierende grad av opp og nedturer i høst, og har snart ikke råd til flere av feilskjærene de til stadig opplever om opprykk skal være en realitet i andre halvdel av sesongen. Barnsley står med 2-2-0 på sine fire siste og er i så måte laget som gjør det best også ut fra forutsetningene.

  Verre er det med Blackpool som gikk fra å stoppe Portsmouths eventyrlige rekke ved å vinne 4-0 borte til å tape 1-2 hjemme mot Northampton. Siden den gang har Carlisle blitt slått enkelt, men forrige helg var det ny nedtur med 1-2 borte mot Cambridge. Charlton har på sin side klatret mye siden Michael Appleton tok over, men med fire uavgjort og bare en seier på deres fem siste trengs det en god start på juleperioden.  

  Alle tre starter hjemme. Barnsley tar imot overraskelseslaget Stevenage som ligger fem poeng over. En trepoenger her vil virkelig gi Oakwell-publikummet troen på et godt nytt år. Blackpool tar imot et Bristol Rovers, som fungerer bedre med en sindig manager i Matt Taylor istedenfor Joey Barton (Hva er det han driver med på sosiale medier?). Det kan bli et nytt bananskall for laget som har hatt en lei tendens til å svikte når de virkelig skal skyte fart. Charlton tar imot managerløse Burton Albion i det som er en må vinne-kamp for The Addicks. Poengtap her kan gjøre luken opp til topp seks vanskelig å tette.  

  Topp tre og Bolton 

  To tap på rad for Bolton som plutselig gikk fra førsteplass til femteplass i League One. Seier mot tungtgående Leyton Orient hjemme er nødvendig for Ian Evatt og co. Portsmouth durer videre og imponerte igjen da Shrewsbury enkelt ble tatt hand om sist. Etter stortapet og den brutte rekken har laget fire strake seiere uten baklengs og med ti scoringer rett vei. Ustoppelige igjen.

  Peterborough vil beholde andreplassen over julaften om Shrewsbury blir tatt hand om på bortebane. Det har vi troen på at de kan klare, men det får det nok ikke like lett som Portsmouth. Kort opptur for Des Buckingham i Oxford United? Det er ikke umulig at hans første seier som manager blir etterfulgt av nytt tap. Formlaget Northampton med 4-1-1 på seks siste venter på bortebane.  

  Fire runder i julen  

  Port Vale
  Port Vale Håper På Mer Jubel I Julen.

  Allerede andre juledag er det klart for ny runde i League One. Da er sesongen halvspilt og vi begynner på nytt med samme motstanderne lagene hadde i sesongens første serierunde. Får Port Vale hevn på det blytunge 0-7 tapet fra den varme august-dagen. Svaret på dette og alt om den runden får du på vår hjemmeside som oppdateres jevnt og trutt fra nivå tre gjennom julen.  

  Sluttminutter ødela  

  Vi hadde jo dobbelen inne lenge. Lincoln seglet mot tre poeng mot Reading i oppgjøret som til slutt endte 1-1. Cheltenham hadde luringen inne til 2,80 mot Leyton Orient, men et rødt kort etter bare 18 minutter ble til slutt for tungt og gjestene snudde oppgjøret i det 89 og 94 minutt. Slikt kan vi nesten ikke gjøre noe med, men en slant inn mot julaften satser vi på. Cambridge er vår beste favorittspill med tanke på oddsen denne runden, så husk på å få levert den inn før kampstart fredag kveld. Resten av runden i League One går lørdag og der finner vi rundens luring når vi tror Port Vale spiller nok en uavgjort på bortebane.  

  FAVORITTEN:  

  • Cambridge – Exeter              
  • TIPS:    
  • H til 1,92 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Wycombe – Port Vale     
  • TIPS:     
  • U til 3,20 i odds hos Norsk Tipping 

  Helgens kamper i League One

  Peterborough Jubler Over Ny Trepoenger I League One
  Peterborough
  • Cambridge – Exeter
  • Barnsley – Stevenage
  • Blackpool – Bristol City
  • Bolton – Leyton Orient
  • Shrewsbury – Peterborough
  • Portsmouth – Fleetwood
  • Carlisle – Cheltenham
  • Wycombe – Exeter
  • Northampton – Oxford United
  • Charlton – Burton
  • Reading – Wigan
  • Derby 3-1 Lincoln (ble spilt torsdag kveld)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen