More

  League One: Hvor gode er Bristol Rovers?  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Og er Joey Barton i ferd med å gjøre underverker med lillebror Bristol Rovers? Svaret får vi kanskje ikke i den fjerde serierunden i League One.

  Ikke siden 1962 har Bristol Rovers spilt på det nest høyeste nivået i den engelske fotballpyramiden. Lillebror i byen Bristol har i over 50 år vekslet mellom spill på nivå tre og fire – i tillegg til den lille turen ut av ligasystemet i 2015. Joey Barton var fornøyd med fjorårets retur til League One, men 13.plass ville ikke bli akseptert av den ampre manageren denne sesongen.  

  Tre kamper ut i sesongen kan vi forstå hvorfor. En overtidsscoring unna tre poeng borte mot Portsmouth. Full overkjørsel av Barnsley i andre serierunde til tross for bare ett poeng før de til slutt tok tre sterke poeng borte mot Charlton i midtuken. Den hjemvendte sønn, i form av Scott Sinclair, har scoret i to kamper på rad, og mot Charlton dukket Luke McCormick opp åtte minutter på overtid for å sikre tre forsinka poeng. Poeng-fangsten står ikke i stil til spillet de har levert, og om denne fotballen fortsetter har vi en sterk outsider i kampen om opprykk. I så måte bør ikke bortemøte mot Cambridge resultere i annet enn tre poeng.  

  Det jevneste hatoppgjøret  

  Victor Adeboyeyo Med Tre Scoringer Og Fortsatt Tabelltopp I League One For Bolton
  Victor Adeboyeyo Med Tre Scoringer I Midtuken

  Bolton og Wigan har fått en strålende start på sesongen, og lørdag formiddag er det duket for nok et derby dem i mellom. En studie i 2021 viste at dette var det jevneste derbyet i de fire øverste divisjonene. 17 seiere hver i tillegg til 14 uavgjorte kamper. Siden den gang har Wigan tatt ledelsen da de i 2021/22-sesongen slo til med 4-0 seier på Macron Stadium før de delte poengene i Wigan få uker før hjemmelaget rykket opp til The Championship.  

  Nå håper ligalederne fra Bolton på utligning i statistikken og hevn for det fryktelige hjemmetapet i 2021. Deres glimrende sesongstart fortsatte med Victor Adeboyeyo sine tre mål i 3-1 seieren over Fleetwood i midtuken. Dessverre for Ian Evatt og co pådro spiss-kompanjong Dion Charles seg rødt kort, og dermed er den viktige spilleren ute av derbyet. Wigan har plukket syv av ni mulige til nå i sesongen, men ligger fortsatt sist på tabellen med sitt ene minuspoeng. Charlie Wyke scoret to mål hele forrige sesong, men er allerede oppe i tre scoringer etter midtukens ball-sus i 1-1 oppgjøret mot Carlisle. Aldri før har vi kunne stått mer inne for at tabellen må skrotes fremfor et rivaloppgjør. Tabellen lyver.  

  En test på hvor de står  

  Barnsley kom ned på jorda igjen etter 7-0 i seriepremieren, og etter 1-3 hjemme mot Peterborough venter et nytt tøft oppgjør når Oxford United kommer på besøk. De står med to strake seiere etter tre scoringer av Mark Harris. Han ble den store helten igjen da Derby ble slått 2-1 på Pride Park i et oppgjør gjestene tidvis storspilte i. Vi setter de som ørsmå favoritter i dagens bortekamp på Oakwell. Et oppgjør som vil være en test på hvor de to lagene står.  

  Vi forventer også at Derby skjerper seg i deres hjemmemøte mot Fleetwood. Tre tap på tre hjemmekamper om man inkludere ligacupen er rett og slett ikke bra nok. Paul Warne så kanskje Darren Moore på tribunen i midtuken, og må derfor passe seg.  

  Statistikk

  • Bolton har ikke slått Wigan på deres fem siste ligaoppgjør (0-3-2)
  • Bare Bolton har slått flere pasninger enn Oxford United denne sesongen (1486 vs 1202)
  • På sine 116 leveår er dette første gang i historien at Blackpool holder nullen i sine tre første ligakamper
  • Bristol Rovers har vunnet de fire siste ligakampene mot Cambridge – og scoret 2+ mål i hver av dem
  • Charlton har bare tapt en av deres åtte siste oppgjør mot Port Vale, men den ene kom forrige sesong.
  • Conor Hourihane er den spilleren som har skapt flest sjanser denne sesongen i League One med sine 12.
  • Portsmouth har gått 14 ligakamper uten tap. 15 har de klart to ganger tidligere, sist i 1924
  • Reading og Stevenage møtes for første gang i ligasammenheng
  • Reeco Hackett-Fairchild har scoret to mål i Lincolns to seneste ligakamper. Like mange som han klarte på sine forrige 25 kamper.
  • Wycombe og Burton har møttes 15 ganger, men har fortsatt til gode å dele poengene.

  Full pott og vi prøver Bristol Rovers igjen

  Wigan til 1.95 i odds og poengdeling til 3.20 i odds mellom Bristol Rovers og Barnsley gikk inn forrige helg. Den største favoritten med den høyeste oddsen denne gang finner vi på The Valley. Bristol Rovers leverte en luring sist, og vi tror de slår Cambridge på bortebane med god odds.  

  FAVORITTEN:     

  • Charlton – Port Vale           
  • TIPS:    
  • H til 1.90 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Cambridge – Bristol Rovers   
  • TIPS:     
  • B til 2.35 i odds hos Norsk Tipping 

  4. serierunde i League One spilles slik

  League One: Hvor Gode Er Bristol Rovers?   Un59Vcis Bristol Rovers
  League One: Hvor Gode Er Bristol Rovers?   3

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen