More

  League One oppsummert: Aasgaard sikret seier for Wigan

  Thelo Aasgaard sikret tre poeng for Wigan i dagens League One-runde. Exeter tok tilbake tabelltoppen.

  Vår favoritt i dagens preview var Wigan, og de leverte både poeng og penger da de slo Cambridge 2-1 hjemme på DW Stadium. Etter en målløs førsteomgang sendte Stephen Humphrys hjemmelaget i føringen etter timen med sin herlige avslutning. Bare minutter senere skulle nordmannen Thelo Aasgaard markere sin første start etter skade da han med litt hjelp av tverrliggeren sendte Wigan opp i 2-0. Fejiri Okenabirhie reduserte på straffespark for Cambridge, men det holdt ikke til poeng.

  Exeter og Port Vale tilbake på topp

  Så Glad Ble Caleb Watts For Sitt Første Mål I Exeter-Drakten
  Så Glad Ble Caleb Watts For Sitt Første Mål I Exeter-Drakten

  Oddsen for disse to lagene på direkte opprykk i League One etter åtte serierunder var relativ høg før sesongstart. Med 1-0 seiere for begge to i deres hjemmemøter med Cheltenham og Northampton troner de to alene på topp med 16 poeng. Caleb Watts debuterte for Exeter da han kom inn etter timen og bare syv minutter senere markerte han seg med en halvvolley som føk i nettet fremfor hjemmefansen. Port Vale måtte vente helt til det 86 minutt før Ben Garrity iskaldt tok ned ballen utenfor 16-meteren og banket ballen inn via stolperoten. Med 1-0 seier over Northampton fortsetter den herlige sesongstarten for fansen på Vale Park.

  De troner derimot øverst fordi Charlton utlignet til 1-1 på straffespark i det 92 minutt mot Stevenage i dag. En god start for Charlton-boss Michael Appleton.

  Devante Cole herjer som sin far

  Barnsley tok turen opp på play off etter deres 2-0 seier over Burton i ettermiddag. Devante Cole scoret begge målene og har med det scoret halvparten av Barnsleys 16 scoringer denne sesongen. Der 2-0 målet var av den enkle sorten, er vi ganske så sikre på at Andy Cole ville vært meget imponert over dagens første fra sin sønn. Bedøm selv.

  For de andre B-lagene Bolton og Blackpool gikk det derimot mye verre i dag. Bolton ledet lenge 1-0 borte mot Reading, men Charlie Savage utlignet med ti minutter igjen av ordinær tid. Den tidligere Manchester United-spilleren fyrte opp sine lagkamerater etter scoringen og Reading jaget seiersmålet som de også fikk få minutter før slutt da akademispilleren Caylan Vickers dukket opp på første stolpe. Bolton fikk også en mann utvist i oppgjøret som endte med 1-2 tap. For Blackpool ble det nok en tung bortetur da Wycombe ved hjelp av Sam Vokes slo til med en råsterk 2-0 seier.

  Pompey nekter å tape

  Det så virkelig ut som om det 24 og siste laget i League One endelig skulle tape en fotballkamp denne sesongen. I storkampen borte mot Derby kom Portsmouth bakpå få minutter før full tid etter at hjemmelaget fikk straffe etter en hands. Straffen satte James Collins sikkert i mål, men Pompey skapte flust med sjanser i overtiden og i siste sekund dukket Colby Bishop opp og banket inn 1-1. Dermed er de fortsatt det eneste laget uten tap på nivå tre.

  Resultat og tabell i League One

  • Barnsley 2-0 Burton
  • Derby 1-1 Portsmouth
  • Exeter 1-0 Cheltenham
  • Fleetwood 0-3 Oxford United
  • Lincoln 1-1 Carlisle
  • Peterborough 1-1 Leyton Orient
  • Port Vale 1-0 Northampton
  • Reading 2-1 Bolton
  • Shrewsbury 0-2 Bristol Rovers
  • Stevenage 1-1 Charlton
  • Wigan 2-1 Cambridge
  • Wycombe 2-0 Blackpool

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen