More

  League One: Førsteplass på rundgang   

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Stevenage topper League One, men hvor lenge vil det holde for nykommerne?  

  Bolton, Cambridge, Oxford United, Exeter og nå Stevenage. Det å holde på tabelltoppen i League One har vist seg å være en vanskelig oppgave de første seks serierundene. Med bare to kamper i den syvende serierunden kunne Exeter øke luken på toppen, men endte opp med et bittert tapt hjemme mot Leyton Orient. Steve Evans og hans Stevenage tok dermed turen til topps til tross for at de gav fra seg to poeng på overtiden hjemme mot Carlisle.  

  Jamie Reid herjet for hjemmelaget og var særs skuffet over at hans to mål ikke var nok til å sikre tre poeng forrige helg. Muligheten for at de beholder tabelltoppen etter helgens kamper er derimot tilstede når Charlton tar turen til Lamex Stadium med sin nye manager Michael Appleton. Gjestene ordnet seg sine tre første poeng siden premieren da de slo Fleetwood med Jason Pearce som midlertidig manager, og kanskje har vinden snudd hos The Addicks nå.  

  Derby vs Pompey  

  En høyst varierende sesongstart ble enda verre da Jake Rooney fikk konstantert korsbåndskade som setter han ut av spill store deler av sesongen. Den talentfulle 20-åringen var i ferd med å ta steget opp som den neste store hos The Rams. Med bare tre poeng av ni mulige hjemme på Pride Park er det kanskje ikke optimalt at Pompey gjester denne helgen. For uten keeper Joe Wildsmith får de nå besøk av det eneste laget i League One uten tap.

  John Mousinho har gjort Pompey til et gjerrig lag som knapt slipper til sjanser og mål. I forrige kamp presterte de også å score tre mål da Peterborough er slått og dermed lettet noe av presset på angrepsrekken som har fått en liten mengde tyn i sesonginnledningen for manglende scoringer.

  Vi blir ikke overrasket om denne kampen blir av den målfattige sorten.  

  Fleetwood prøver nytt  

  Krigeren Scott Brown fikk sparken etter den skuffende sesongstarten til Fleetwood Town. Inn portene har langt mindre krigerske Lee Johnson ankommet, og den tidligere Bristol City og Sunderland-manageren er fort en manager som kan gi Fleetwood en kickstart på sesongen. 42-åringen er kanskje best kjent for sin ligacup-rekke med Bristol City som tok de helt til semifinalen etter å ha slått ut blant andre Manchester United, men har siden aldri levd opp til statusen han pådro seg.

  Nå får han sin første kamp hjemme mot Oxford United som før forrige kamp toppet League One. De må klare seg uten Mark Harris og Greg Leigh som begge ble utvist i 1-2 tapet mot Port Vale. Omstendighetene gjør dette til en lang jevnere kamp enn hva bookmakerne mener.  

  En annen tøff kamp denne runden er Readings hjemmemøte med Bolton. Vertene (Som fikk ny poengstraff denne uken) sitt unge mannskap viser potensial, men har i starten manglet pondus i de tett oppgjørene. En stor test venter mot fysisk overlegne Bolton som på sin side ønsker å gjeninnta tabelltoppen i League One med sin andre strake seier. Om det ikke skulle gå er det fort lille Exeter eller Port Vale som klatrer til topps i sine hjemmekamper mot Cheltenham og Northampton. Muligheten for tre poeng er absolutt til stede for overraskelseslagene.  

   

  Uavgjort i det 90 minutt 

  Med bare to kamper i spill forrige runde ble det ikke plukket ut favoritt eller luring, men vi anbefalte uavgjort i både Exeter – Leyton Orient og Stevenage – Carlisle. I en liten periode da klokken bikket 90 minutter hadde vi begge spill inne, men en sen Orient-scoring ødela for det som hadde blitt en innbringende uavgjort-dobbel. Denne gang gir vi Wigan favorittstempelet hjemme mot Cambridge grunnet solid odds og et hjemmelag som har vært en av ligaens beste lag spillemessig til nå i sesongen.

  Vi har hatt grei flyt på våre U-tips denne sesongen, og denne gangen er det to potensielle spill, men vi tror Reading tar det ene poenget hjemme mot Bolton.  

  FAVORITTEN:     

  • Wigan – Cambridge            
  • TIPS:    
  • H til 2,10 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Reading – Bolton    
  • TIPS:     
  • U til 3,35 i odds hos Norsk Tipping 

  Kamper og spilltips fra League One-runden

  League One: Førsteplass På Rundgang    Zm9Kiexb League One
  League One: Førsteplass På Rundgang    2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen