More

  Urokråka Joey Barton er ferdig i Bristol Rovers

  Etter hele tre år i en og samme klubb er Joey Barton nå ferdig i Bristol Rovers.

  Vi har sett tendens til en amprere Joey Barton. Dette skulle bli sesongen der Bristol Rovers tok et steg nærmere topp seks i League One etter at det første året tilbake handlet om å stabilisere seg her.

  Siden opprykket fra League Two, som ble avgjort på dramatisk vis i siste serierunde, har Bristol Rovers vist seg å være et bananskall for mangt et League One-lag. Men etter den positive starten på sesongen har det gått tyngre for Bartons mannskap. Forrige helgs 1-4 tap borte mot Burton Albion ble fulgt opp med 1-1 hjemme mot Stevenage i midtuken, kun reddet av Chris Martins eventyrlige scoring fra midtbanen like før slutt.

  TIPSBLADET I 4 UKER FOR 5 KRONER!!!

  Få seiere på Joey Barton

  En seier på seks siste, og bare fire seiere totalt etter 13 spilte kamper ble fasit for Joey Barton. Etter midtukerunden ligger Bristol Rovers på 16.plass på tabellen med bare fem poeng ned til nedrykksplass. Spillet som varmet store deler av fjoråret og i starten av denne sesongen har avtatt, og må sies å være grunnen til at klubben nå vil prøve nytt. Kanskje kan det også være at den rappkjeftede manageren av og til sier ting han ikke skal si, som etter kampen mot Stevenage på tirsdag da han kalte deres manager feit.

  Andy Mangan vil lede laget i deres neste kamp hjemme mot Northampton. Han får med seg Glenn Whelan, Danny Ventre og Anssi Jaakkola når de skal opp mot laget de stjal opprykket fra den fantastiske maidagen i 2022 da opprykket fra League Two ble sikret.

  7-0 seieren over Scunthorpe den dagen gjør sitt til at Joey Barton vil huskes med glede i Bristol.

  Les også: Accrington-eier med tirade på twitter før han la klubben ut for salg.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen