More

  League One: Reading forverret krisen i Charlton

  League One-runden ble en opptur for Pompey på toppen og Reading i bunnstriden. For Charlton blinker varsellampene etter nok et tap.

  Paddy Lane er i storform for et skadeplaget Portsmouth og i gårsdagens bortekamp mot Carlisle ble han den store helten med kampens eneste scoring. Med det befester de sin posisjon på toppen av League One, og det ble enda bedre stemning når de kom i garderoben etter kampen.

  For Derby på andreplass klarte bare 1-1 hjemme mot Shrewsbury til tross for at Max Bird gav vertene ledelsen. De beholder andreplassen med seks poeng opp til Pompey likevel. For Bolton på tredjeplass klarte heller ikke å få med seg mer enn et poeng i sin bortekamp mot Northampton. Det kunne gått verre etter baklengsmål etter to minutt og det røde kortet til George Thomason etter 27 minutter, men Carlos Mendes Gomes reddet poenget for Ian Ewatt.

  Verre gikk det for Peterborough som virkelig trøbler. Tre strake tap står de med etter at Wycombe knuste The Posh hele 5-2. Posh-keeper Nicholas Bilokapic hadde en forferdelig dag på jobben, og dette var bare en av flere svake prestasjoner. De ligger nå på femteplass med hele ti poeng opp til Portsmouth.

  Stevenage på sjette spilte 2-2 borte mot Port Vale, og det så ut som alle de syv lagene bak Portsmouth skulle avgi poeng, men Barnsley kom med sterk sluttspurt. I hjemmemøtet med formlaget Leyton Orient havnet de bakpå etter ti minutt, men Adam Phillips ville det annerledes. Han utlignet i det 88 minutt, så kollega Luca Connell bli utvist i det 89 minutt før han igjen avgjorde kampen i det 95. Se målene her:

  Reading vant igjen og Charlton i krise

  Reading har klatret over streken de siste ukene, til tross for fortsatt kaos utenfor banen. Etter to seiere og to uavgjort på sine fire siste kamper var de klare til en bunnkamp hjemme mot Charlton lørdag ettermiddag. Gjestene med Nathan Jones i managerstolen for første gang fikk det tøft utover i kampen. Readings store stjerne heter Femi Azeez og 22-åringen scoret to raske mål etter timen og sørget for at Reading vant 2-0. De har nå en luke på tre poeng ned til Port Vale under streken.

  Charlton har nå gått 13 kamper uten seier i League One, og er bare over streken på betre målforskjell enn Port Vale. Laget fra Stoke on-trent har i tillegg to kamper til gode og dermed kan Charlton være under streken om de tar poeng fra hengekampene. Jones har en stor jobb fremfor seg.

  Carlisle i bunnen av League One ser fortapte ut, mens Fleetwood sin gode form fikk seg en skudd for baugen med 1-2 borte mot Lincoln. Cheltenham tok derimot en råsterk borteseier mot Cambridge etter nok en scoring av Matty Taylor. Han har scoret to mål på sine to første kamper etter at de hentet han til klubben fra Forest Green i januar.

  Resultater og tabell i League One

  • Barnsley 2-1 Leyton Orient
  • Blackpool 1-1 Oxford United
  • Bristol Rovers 1-2 Burton
  • Cambridge United 0-1 Cheltenham
  • Carlisle 0-1 Portsmouth
  • Derby 1-1 Shrewsbury
  • Lincoln City 2-1 Fleetwood
  • Northampton 1-1 Bolton
  • Port Vale 2-2 Stevenage
  • Reading 2-0 Charlton
  • Wigan 1-2 Exeter
  • Wycombe 5-2 Peterborough

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen